Virtuoso Exklusiva partnerskap

1 av 6

Virtuoso - specialists in the art of travel

Virtuoso är en internationell organisation bestående av de bästa resebyråerna, reseföretagen och resmålen runt om i världen. Tack vare Travel Beyonds Virtuoso-medlemskap har vi tillgång till en hel värld av resmål, hotell & resorts samt oförglömliga sevärdheter. Vårt samarbete med Virtuoso ger oss som resebyrå möjligheten att erbjuda våra kunder exklusiva faciliteter, uppgraderingar, förmåner och upplevelser.
Vår service går långt utöver det vanliga. Vi finns till hands före, under och efter varje resa och ser fram emot att få skräddarsy din nästa semester och då med alla de extraförmåner som vårt medlemskap i Virtuoso innebär.

Våra förmåner

Genom Virtuoso har vi personliga kontakter på över 1400 fantastiska, särskilt utvalda hotell och resorts i över 100 länder, alla unika och noga utvalda, många med enastående läge och en personlig charm. Du blir uppmärksammad på varje hotell och tack vare vårt medlemskap i Virtuoso kan vi ge våra kunder VIP-behandling och kostnadsfria förmåner.

Följande ingår i Virtuosos program:

  • Specialpriser
  • Uppgradering i mån av plats
  • Daglig frukost för två
  • Värdecheck á 100 USD att utnyttja på hotellet
  • VIP välkomnande
  • Tidig incheckning och sen utcheckning i mån av plats

Virtuosos förmåner finns endast tillgängliga för kunder hos resebyråer och rådgivare som är medlemmar i Virtuoso. Förmånerna kan inte kombineras. Vissa begränsningar kan gälla. Kontakta oss för mer information eller besök Virtuosos hemsida.

Våra Kryssningar

Våra Tåg

Våra boenden