One&Only Reethi Rah MaldivernaNorth Malé Atoll

1 av 15

One&Only Reethi Rah är en palmkantad ö-idyll som erbjuder en mängd faciliteter, hela tolv pudervita stränder och åtta fantastiska matställen. Den prisbelönta resorten har många paparazziskygga världsstjärnor som återkommande gäster och är perfekt för par och familjer på jakt efter avslappnad lyx i avskildhet. Den bläckfiskformade ön i North Malé atollen nås på drygt en timme med One&Only Reethi Rahs egen lyxyacht och bortsett från den fantastiska platsen, är det personalen som gör en vistelse här så speciell. Många anställda har arbetat länge och servicen är intuitiv, varm och personlig. Öns superlyxiga villor tillhör ögruppens allra största och är omsorgsfullt och privat placerade med underbar utsikt mot den solglittrande lagunen, eller på klassiskt maldiviskt vis – pålade över det kristallklara vattnet. Villorna har allt från privata pooler och stora verandor till en egen ”Villa Host”. Restaurangerna tillreder underbara anrättningar där dagsfärska smaksensationer från havet får sällskap av grönsaker, örter och frukt odlade i den egna trädgården. Bli inte förvånad om frukostbuffén här tillhör ditt livs bästa.  För familjens yngre medlemmar finns klubb för såväl barn som tonåringar. I barnklubben får 4–12-åringarna prova allt från att snorkla med havssköldpaddor till att åka bananbåt, laga italiensk mat, gå på skattjakt och mini-spa. ESPA spa har för övrigt vunnit en myriad av priser och är en destination i sig själv.  Vuxna gäster som vill ha sysselsättning kan ägna sig åt tennis, klättring, dykning, matlagning och konstklasser. Extra kul är att One&Only Reethi Rahs tidszon ligger en timme före Malé, vilket innebär att gästerna kan beundra de magnifika solnedgångarna på ett mer cocktailvänligt klockslag.


Preferred Partners

Virtuoso

Följande ingår i Virtuosos program:

 • Specialpriser
 • Uppgradering i mån av plats
 • Daglig frukost för två
 • Värdecheck á 100 USD att utnyttja på hotellet
 • VIP välkomnande
 • Tidig incheckning och sen utcheckning i mån av plats

Läs mer om Virtuoso

Forbes Travel Guide

Som kund till Travel Beyond får du speciell VIP-status när du bor på ett hotell som är "Endorsed by Forbes Travel Guide" – vart i världen du än reser.

Läs mer om Forbes Travel Guide

Hotellfakta

Alexandra Florén

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

One&Only Reethi Rah i Lifestyle

 • Travel Beyonds Maldiverna

  • Helena Andrén

  Ett förstklassigt ultraparadis

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.