Inför resan

Arlanda VIP

VIP-service – ett bekvämare sätt att resa. Oavsett om du reser ensam, som familj eller del av en grupp så tar Airport VIP Service hand om allt det praktiska på flygplatsen. Som till exempel incheckning och bagageinlämning medan du kopplar av i ett VIP-rum med dryck och snacks. En erfaren koordinator bevakar resan och kör dig sedan till planet i bil när det är dags för ombordstigning. Kan resan starta på ett bättre sätt? 

Avbeställningsskydd och reseförsäkring

Travel Beyond har ett samarbete med Gouda Försäkringar som erbjuder avbeställnings- och reseförsäkringar. Kontakta oss för mer information och prisuppgift. Avbeställningsskydd måste betalas i samband med att din resa bokas.

Läs mer om försäkringarna här:
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring

Betala resa

Vi samarbetar med NeuroPay för betalningar.

Till betalning 

Paketreselagen

När du bokar flyg och ett landarrangemang, som t.ex hotell och/eller hyrbil, omfattas du av paketreselagen. Du har då rätt till ersättning eller pengarna tillbaka om något händer före eller under resan. Travel Beyond har ställt nödvändiga garantier till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen.

Läs mer här

Pass 

Samtliga resenärer måste ha giltigt pass. Ett pass som går ut under restiden är ogiltigt. Många länder kräver att passet är giltigt i minst 6 månader efter hemresedatumet. Vissa länder såsom Förenade Arabemiraten accepterar INTE provisoriska pass. Resenärer till bl.a Egypten och Libanon får ej ha stämplar från Israel i passet.

Personuppgiftspolicy

Våra kunders integritet är av yttersta vikt för oss. Här kan du läsa om hur vi samlar in, använder, överför och lagrar dina personuppgifter.

Läs mer här

Visum

Travel Beyond samarbetar med Comet Consular Services och vi kan assistera er med visumansökan mot en avgift på 350:- per person eller 500:- per resesällskap samt gällande visumavgifter.

För inresa till t ex Australien och Sri Lanka krävs att man söker visum via internet.

Till Comet Consular Service

Resegarantier

Vad innebär resegarantin för dig som resenär? Vad är en paketresa egentligen?

Till Resegarantin

Resenärer till USA

Alla resenärer som flyger till eller i transit via USA måste ansöka om ESTA visum online. Visumet gäller för obegränsade inresor under två år. 

Vaccination

Kontrollera alltid med din vaccinationscentral vad som gäller för just din resa. Travel Beyond rekommenderar VaccinationDirekt.

Flyg

Det är resenärens ansvar att vara på flygplatsen i god tid för incheckning och säkerhetskontroll. Under pågående resa, ta för vana att kontrollera avgångstid för återstående flygningar.

Observera att alla elektroniska biljetter måste utnyttjas i den ordning som är bokad. Det är inte möjligt att hoppa över delsträckor då flygbiljetten blir ogiltig och obrukbar hos flygbolaget.

Flygplatstransporter
Här kan du läsa om hur vi kan hjälpa dig med flygplatstransporter och vilka som är våra samarbetspartners.

Till flygplatstransporter

Problem

Om något oförutsett inträffar kan du när som helst under resans gång nå din personliga reseplanerare för frågor, support och service – 24/7!

Till kontakt

VIP uppvaktning

Tveka inte att informera oss ifall ni firar något särskilt under er resa. Förutom att informera hotellet så hjälper vi er gärna att beställa speciella arrangemang som förhöjer er upplevelse på plats.

Allergier

Informera oss om eventuella allergier eller önskemål om speciell kost på flyget.

Bonusnummer

Meddela oss gärna era bonusnummer, dock ansvarar vi inte för efterregistrering av uteblivna poäng. Kontrollera vid incheckningen att era bonusnummer är registrerade i er bokning och spar era boardingkort som underlag ifall ni saknar poäng efter er hemkomst.

Sittplatser ombord

Vi hjälper er gärna att boka sittplatser ombord där det är möjligt, var dock medveten om att speciella sittplatser aldrig kan garanteras. Vissa flygbolag tar betalt för att förboka platser vilket kan göras antingen via telefon eller på deras hemsida.

 

Travel Beyond önskar er en trevlig resa!