The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands MaldivernaNorth Malé Atoll

1 av 17

The Ritz-Carltons första resort på Maldiverna ligger i North Male Atoll, en bekväm 45-minuters tur med motorbåt eller 10 minuter med sjöflygplan från den internationella flygplatsen. Den drivs nästan uteslutande av solenergi och platsen är Fari Islands, en skärgård som förutom två andra femstjärniga drömhotell, stoltserar med en pittoresk hamn fylld av lyxshopping och ett urval av högklassiga restauranger. The Ritz-Carlton har storsatsat på alla fronter. Här utgörs nämligen den lägsta rumskategorin av exklusiva villor på pålar i lagunen och kommer både med infinitypool, stora soldäck, havsutsikt, cyklar och privat butlerservice dygnet runt. Du är mitt ute i Indiska oceanen, men det råder ingen brist på aktiviteter; du kan ägna dig åt allt från lyxiga spabehandlingar till vattenäventyr där du dyker med hajar och havssköldpaddor, glider över korallrev eller flyter på ytan i en kanot, kajak eller på surfingbräda. För barn mellan fyra och 12 år finns en barnklubb med dagliga arrangemang, futuristiska lekplatser och en pool med både rutschkanor och jetstrålar. Hela familjen har också möjlighet att engagera sig i kurser i fotografi, matlagning och lära sig spela maldiviska trummor.  Hela sju restauranger och två barer finns att välja mellan, belägna i hamnen, på Grand Sunset Beach och på ön som kallas Culinary Island. Grönsaker och örter hämtas direkt från hotellets organiska trädgård och teamet av kockar jobbar tätt med lokala fiskare för att säkerställa att endast nyfångad fisk och purfärska skaldjur når gästernas tallrikar samt att fisket är hållbart.

Missa inte! Travel Beyond i samarbete med Qatar Airways presenterar ett unikt researrangemang där du flyger direkt till Maldiverna sportlovet 2022. Klicka här för att läsa mer!

Hotellfakta

 • Antal rum

  100
 • Avstånd till flygplats

  10 minuters transfer med sjöflyg eller 45 minuter med båt från Male flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Barnklubb, Pool, Restaurang, Spa.
 • Lämpar sig väl för

  Dykning, Familjevänligt, Sol & bad.

Katarina Martinsson

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.