The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands Maldiverna North Malé Atoll

The Ritz-Carltons första resort på Maldiverna ligger i North Male Atoll, en bekväm 45-minuters tur med motorbåt eller 10 minuter med sjöflygplan från den internationella flygplatsen. Den drivs till 30 procent av solenergi och platsen är Fari Islands, en skärgård som förutom ett annat femstjärnigt drömhotell, stoltserar med en pittoresk hamn fylld av lyxshopping och ett urval av högklassiga restauranger. The Ritz-Carlton har storsatsat på alla fronter. Här utgörs nämligen den lägsta rumskategorin av exklusiva villor på pålar i lagunen och kommer  med mycket påkostad inredning, infinitypool, stora soldäck, havsutsikt, cyklar och privat butlerservice dygnet runt. Du är mitt ute i Indiska oceanen, på ett hotell sammanbundet av tre öar, men det råder ingen brist på aktiviteter; du kan ägna dig åt allt från lyxiga spabehandlingar till vattenäventyr där du dyker med hajar och havssköldpaddor, glider över korallrev eller flyter på ytan i en kanot, kajak eller på surfingbräda. För barn mellan fyra och 12 år finns en barnklubb med dagliga arrangemang, futuristiska lekplatser och en pool med både rutschkanor och jetstrålar. Hela familjen har också möjlighet att engagera sig i kurser i fotografi, matlagning och lära sig spela maldiviska trummor.  Hela sju restauranger och två barer finns att välja mellan, belägna i hamnen, på Grand Sunset Beach och på ön som kallas Culinary Island. Grönsaker och örter hämtas direkt från hotellets organiska trädgård och teamet av kockar jobbar tätt med lokala fiskare för att säkerställa att endast nyfångad fisk och purfärska skaldjur når gästernas tallrikar samt att fisket är hållbart.

 • Antal rum

  100

 • Till flygplats

  10 minuters transfer med sjöflyg eller 45 minuter med båt från Male flygplats

 • På hotellet

  Bar, Barnklubb, Pool, Restaurang, Spa.

 • Lämpar sig för

1 av 16

Våra förmåner

 • Forbes Travel Guide

  Som kund till Travel Beyond får du speciell VIP-status när du bor på ett hotell som är "Endorsed by Forbes Travel Guide" – vart i världen du än reser.

  Läs mer om Forbes Travel Guide

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer

 • Flygtid

  12 timmar

 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.

 • Just nu  °C

  Dag °C

  Natt °C

Väderkalender

Sustainability and Beyond

Jobbar med regeneration av korraller i unikt samarbete med oceanografen Jean-Michel Cousteau. Resorten drivs delvis av solenergi och har även eget vattenrengörningsverk.

Kontaktpersoner

Upplev Maldiverna

Fler hotell