Anantara Kihavah Villas MaldivernaBaa Atoll

1 av 23

Anantara Kihavah Villas är det klassiskt lyxiga Maldiverna med gränslösa horisonter, superlyxiga villor ovan vattnet och superb service. Men det är också ett nyskapande hotell som hälsar dig välkommen till en världsunik undervattensrestaurang - direkt på korallrevet där en spelande kejsarfisk till bordsgranne står för underhållning och sällskap. Avskildhet och lyx är ledorden som går igen genom hela vistelsen, vare sig du bor i villa eller residens, bor med eller utan egen pool, bor direkt på stranden eller huserar på pålar ovan vattnet. Det ljusa boendet med vacker timmer, svala marmorgolv, färglada blommor och öppna ytor mot turkosa vatten och blåskimrande horisont skapar en unik känsla. Den privata placeringen av villor och residens gör att vart och ett nästan känns som en egen ö. Upptäck nya betydelser av paradiset på Anantara Spa, i en hängmatta ovan havsytan eller snorklandes med en Manta under det egna sovrummet. Servicen är ett signum, och Anantaras egen butler ser till att champagnen alltid står på is; kyld och klar för kristallglasen.

Missa inte! Travel Beyond i samarbete med Qatar Airways presenterar ett unikt researrangemang där du flyger direkt till Maldiverna sportlovet 2022. Klicka här för att läsa mer!

Hotellfakta

Maria Sandborg Sales Manager

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.