Finolhu MaldivernaBaa Atoll

1 av 20

40 minuter med sjöflygplan från Malé ligger Finolhu Baa Atoll Maldives. Ett ungefär tjugo fotbollsplaner stort tropiskt paradis, idealiskt för gäster som söker chic barfotalyx. När mörkret faller kan du gå på utomhusbio, temafest eller se spektakulära uppträdanden. Är du vaken i soluppgången kan du inleda dagen med en episk morgonpromenad längs Maldivernas kanske längsta sandbank. Fler än hälften av de 125 exklusiva villorna erbjuder egen pool och från de enorma solsängarna är det aldrig längre än tio steg ned i Indiska oceanen – oavsett om du bor på pålar eller stranden. Får du lust kan du boka en natt i ”The Beach Bubble” – en högteknologisk, toppmodern kokong, belägen på en privat del av sandbanken för en minnesvärd övernattning under stjärnorna. Andra upplevelser som erbjuds är en guidad tur med vattenskoter för att hitta flasknosdelfiner eller att dyka med din egen ”Dive Butler” där du har chansen att se både mantor och valhaj. Även utbudet för barn och tonåringar är fantastiskt med aktiviteter som drakflygning, piratlekar, tennis och fisketurer i solnedgången. Finolhu har två valfria all-inclusive program där premium-alternativet inkluderar fyra olika restauranger. Oavsett vad du väljer får du inte missa en måltid med fötterna i sanden på spektakulära ”Crab Shack”.

Hotellfakta

 • Antal rum

  125
 • Avstånd till flygplats

  30 minuters transfer med sjöplan från Male flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Barnklubb, Gym, Pool, Restaurang, Spa.
 • Lämpar sig väl för

  Familjevänligt , Sol & bad .

Alexandra Florén

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 15 mars 2024

ERBJUDANDE

 • 30% rabatt på boendet
 • Gratis uppgradering av måltidspaket, dvs betala för frukost och få halvpension på köpet, betala för halvpension och få helpension på köpet eller betala för helpension och få all-inclusive på köpet

Erbjudandet gäller minst 5 nätter under perioden 20 februari-23 december 2024.

Sustainability & Beyond

Jobbar med långsiktiga och hållbara intiativ så som samarbeten med lokala fiskare, eliminering av plastartiklar, producering av eget dricksvatten samt rening av havet och delaktighet med marinbiologer för regeneration av koraller.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Finolhu i Lifestyle

 • Travel Beyonds Maldiverna

  • Helena Andrén

  Ett förstklassigt ultraparadis

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.