Finolhu MaldivernaBaa Atoll

1 av 17

Fräscha, fräcka och funkiga Finolhu har kastat ut den maldiviska regelboken genom fönstret och skapat något helt eget. Mitt i vykortsvackra Baa-atollen bor du direkt på pålar ovan vattnet utan att behöva betala dyra uppgraderingar. Dessutom i en härlig retrolyx med roliga och djärva designelement. Vad kan man annars säga om lekfulla ”svampterrasser” ovan den stora poolen? Den härliga designen går igen i såväl rum som sviter och villor. Alla med en helt egen influens från Australien, Indonesien och Vietnam. Färgskalan är ovanlig med guld och purpur med stora sängar och från dessa är det aldrig längre än 10 steg ned i Indiska oceanen. Badrummen är enorma med fristående bad, inomhus- och utomhusdusch fyllda med Neals Yard-produkter. Den som säger att det inte finns något annat att göra på Maldiverna har aldrig besökt Finolhu. Spaet The Cove Club är en höjdpunkt och består av tio pastellhyddor dedikerad en riktig diva, från Aretha Franklin till Janis Joplin. Långt borta är spa-typiska stämningsljud som fågelkvitter som valsång. Servicen är vänlig, glad och uppmuntrande med en ”Mojo-agent” som hjälper till med allt från bokning av tennisbana till snorkling. Finolhu har fyra restauranger och två barer, med favoriterna Baa Haa Grill med en smak av Nordafrika och den spektakulära Fish & Crab Schack – en upplevelse helt i sig.

Missa inte! Travel Beyond i samarbete med Qatar Airways presenterar ett unikt researrangemang där du flyger direkt till Maldiverna sportlovet 2022. Klicka här för att läsa mer!

Hotellfakta

 • Antal rum

  125
 • Avstånd till flygplats

  30 minuters transfer med sjöplan från Male flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Barnklubb, Gym, Pool, Restaurang, Spa.
 • Lämpar sig väl för

  Familjevänligt, Sol & bad.

Johanna Waleij

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.