Heritance Aarah MaldivernaRaa Atoll

1 av 12

En dryg halvtimme med sjöflygplan från Malé ligger Heritance Aarah, ett av Maldivernas allra nyaste all inclusive-hotell i premiumklassen som lyfter den gastronomiska nivån till högre höjder. Här kan du checka in i en rymlig strandvilla och bo direkt vid den vita stranden eller i en ännu större vattenvilla som står på stolta pålar i Indiska oceanen. Alla villorna kommer med butlerservice och i ditt förmånliga all inclusive-paket ingår allt från bubbel vid ankomst, påfylld minibar varje dag och måltider på upp till sex restauranger med innovativa rätter – Här är köket prisbelönt i Maldivian Culinary Competition 2019. Dessutom ingår ett provdyk för nybörjare, snorkling och paddling, nattfiske, delfinsafari och två kryssningar. Heritance Aarahs spa är exceptionellt bra och erbjuder både traditionella spabehandlingar som massage och manikyr samt medicinska icke-invasiva behandlingar såsom micro needling och icke-kirurgiska ansiktslyft. I barnklubben får de yngsta gästerna bland annat jaga krabbor, gå på skattjakt, måla kokosnötter, sjunga karaoke, testa yoga och lära sig det lokala språket Dhivehi. Du förstår – dina älsklingar kommer inte vilja åka hem igen. Och i en så paradisisk miljö med top notch-service är risken överhängande att du faktiskt aldrig kommer vilja semestra någon annanstans.

Hotellfakta


Erbjudande

Bokas senast 29 februari 2024

PÅSKLOVSSERBJUDANDE

 • 15% rabatt på boendet
 • All inclusive

Prisexempel från 168 000 kr/familj (2 vuxna och 2 barn under 12 år)

I priset ingår sju nätter i Beach Villa eller Ocean Villa, All Inclusive, transfer med sjöflyg och flyg med Emirates. Prisexemplet gäller under påsklovet 2024.

Erbjudandet med 15% rabatt på alla villor gäller fram till den 31 oktober 2024.

Sustainability & Beyond

Stort engagemang i en hållbar miljö för både gäster och personal. Genom sitt genomarbetade program jobbar hotellet idogt med att minimera miljöpåverkan på omgivningen.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Heritance Aarah i Lifestyle

 • Travel Beyonds Maldiverna

  • Helena Andrén

  Ett förstklassigt ultraparadis

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.