Heritance Aarah MaldivernaRaa Atoll

1 av 12

Cirka 40-minuter med sjöflygplan från Malé ligger Heritance Aarah, ett av Maldivernas allra nyaste all inclusive-hotell i premiumklassen som lyfter den gastronomiska nivån till högre höjder. Här kan du checka in i en rymlig strandvilla och bo direkt vid den vita stranden eller i en ännu större vattenvilla som står på stolta pålar i Indiska oceanen. Alla villorna kommer med butlerservice och i ditt förmånliga all inclusive-paket ingår allt från bubbel vid ankomst, påfylld minibar varje dag och måltider på upp till sex restauranger med innovativa rätter – Här är köket prisbelönt i Maldivian Culinary Competition 2019. Dessutom ingår ett provdyk för nybörjare, snorkling och paddling, nattfiske, delfinsafari och två kryssningar. Spa:t är exceptionellt bra och erbjuder både traditionella spabehandlingar som massage och manikyr samt medicinska ickeinvasiva behandlingar såsom micro needling och icke-kirurgiska ansiktslyft. I barnklubben får de yngsta gästerna jaga krabbor, gå på skattjakt, måla kokosnötter, sjunga karaoke, testa yoga och skapa piniatas med mera. Du förstår – dina älsklingar kommer inte vilja åka hem igen. Och i en så paradisisk miljö med top notch-service är risken överhängande att du aldrig kommer vilja semestra någon annanstans.

Hotellfakta

Inga Rosén Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Sustainability & Beyond

Stort engagemang i en hållbar miljö för både gäster och personal. Genom sitt genomarbetade program jobbar hotellet idogt med att minimera miljöpåverkan på omgivningen.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Heritance Aarah i Lifestyle

 • Travel Beyonds Maldiverna

  • Helena Andrén

  Ett förstklassigt ultraparadis

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.