Heritance Aarah Maldiverna Raa Atoll

En dryg halvtimme med sjöflygplan från Malé ligger Heritance Aarah, ett av Maldivernas allra nyaste all inclusive-hotell i premiumklassen som lyfter den gastronomiska nivån till högre höjder. Här kan du checka in i en rymlig strandvilla och bo direkt vid den vita stranden eller i en ännu större vattenvilla som står på stolta pålar i Indiska oceanen. Alla villorna kommer med butlerservice och i ditt förmånliga all inclusive-paket ingår allt från bubbel vid ankomst, påfylld minibar varje dag och måltider på upp till sex restauranger med innovativa rätter – Här är köket prisbelönt i Maldivian Culinary Competition 2019. Dessutom ingår ett provdyk för nybörjare, snorkling och paddling, nattfiske, delfinsafari och två kryssningar. Heritance Aarahs spa är exceptionellt bra och erbjuder både traditionella spabehandlingar som massage och manikyr samt medicinska icke-invasiva behandlingar såsom micro needling och icke-kirurgiska ansiktslyft. I barnklubben får de yngsta gästerna bland annat jaga krabbor, gå på skattjakt, måla kokosnötter, sjunga karaoke, testa yoga och lära sig det lokala språket Dhivehi. Du förstår – dina älsklingar kommer inte vilja åka hem igen. Och i en så paradisisk miljö med top notch-service är risken överhängande att du faktiskt aldrig kommer vilja semestra någon annanstans.

1 av 11

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer

 • Flygtid

  12 timmar

 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.

 • Just nu  °C

  Dag °C

  Natt °C

Väderkalender

Sustainability and Beyond

Stort engagemang i en hållbar miljö för både gäster och personal. Genom sitt genomarbetade program jobbar hotellet idogt med att minimera miljöpåverkan på omgivningen.

Upplev Maldiverna

Fler hotell