Vakkaru MaldivernaBaa Atoll

1 av 21

Resorten Vakkaru ligger på en egen ö i atollen Baa, ett naturskyddat område av UNESCO. Här finns 125 bungalows, villor och residens i olika storlekar som bjuder på en semester med mycket integritet och personlig service oavsett om du är ett par på bröllopsresa eller större sällskap och familj på generationsresa. Boendet sträcker sig från små privata bungalows inbäddade bland kokospalmer direkt på stranden, till större residens på pålar ovan vattnet med upp till fyra sovrum. Stilen är sval och elegant med vackra designelement i turkosa färger som speglar Maldivernas laguner. Inredningen går i lokal stil och tradition, oavsett om det är i en bungalow, villa eller större residens. Här finns all bekvämlighet man kan önska. Är man inte nöjd med sin privata pool eller Indiska oceanen finns en stor pool och härlig bar Lagoon Bar & Cabana. Här finns ett Menara Spa med många sköna behandlingar och det finns fyra restauranger samt två barer som ser till att intet finns att ytterligare önska för smaklökarna. De flesta ingredienser är lokalt producerade. Här finns en klubb för de yngre, tennis för de äldre och underbar dykning samt en PADI-dykskola för dig som vill uppleva korallvärlden på djupare vatten.  Mellan maj och november lockas valhaj och mantor till atollen.

Missa inte! Travel Beyond i samarbete med Qatar Airways presenterar ett unikt researrangemang där du flyger direkt till Maldiverna sportlovet 2022. Klicka här för att läsa mer!

Hotellfakta

 • Antal rum

  125
 • Avstånd till flygplats

  25 minuters transfer med sjöflyg från Malé flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Barnklubb, Gym, Pool, Restaurang, Spa.

Daniel Wahlberg

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.