COMO Maalifushi MaldivernaThaa Atoll

1 av 17

COMO Maalifushi är det första himmelriket att öppna i den orörda atollen Thaa. Här bosatte sig befriade afrikanska slavar på 1700-talet och öarna har därför en egen och annorlunda tradition med dans, kostymer och magi. Idag är det ett paradis för familjer, par, surfare och dykare med en rad obebodda öar med chans att se både haj och mantor. Det förstklassiga boendet ligger antingen i den mjuka sanden eller svävar på pålar ovan vattnet med privata pooler och underbara ytor. Det finns större villor med privat butler, såväl som villor som lämpar sig för familjer med mindre barn. Det lätta köket har en modern syn och serverar sofistikerade menyer inspirerade av havet. De kan njutas i restaurangerna Tai eller Madi, såväl som i den egna villan eller på tu man hand någonstans i sanden. Dessutom serveras holistiska COMO Shambhala Cuisine, som går hand i hand med filosofin i COMO Shambhala Retreat med sin expertis i holistiska behandlingar och metoder. COMO Maalifushi ligger på en relativt stor ö för att vara helt privat och passar familjeutflykter där barnen kan utforska ön och omgiven av svagt sluttande vit sandstrand. 

Missa inte! Travel Beyond i samarbete med Qatar Airways presenterar ett unikt researrangemang där du flyger direkt till Maldiverna sportlovet 2022. Klicka här för att läsa mer!

Hotellfakta

Katarina Martinsson

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 28 februari 2022

ERBJUDANDE

 • 30% rabatt på boendet
 • Gratis halvpension för 2 vuxna
 • Gratis helpension (endast för barnmenyn) för 2 barn under 12 år 
 • Gratis transfer med sjöflyg för 2 barn under 12 år 
 • En delfinkryssning för hela familjen

Erbjudandet gäller under perioderna 1 oktober-19 december 2021 och 10 januari-31 mars 2022.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.