Joali Being MaldivernaRaa Atoll

1 av 11

På Raa Atoll, en kort resa med sjöflygplan från den internationella flygplatsen, ligger Maldivernas första ö-retreat helt dedikerat till transformativ och holistisk wellness. Här väntar 68 utsökta vatten- och strandvillor, samtliga med privat pool och en egen personlig butler eller ”Jadugar”, som betyder skicklig magiker på det inhemska språket dhivehi. Joali Being har också en unik, fullt utrustad och exklusiv villa på pålar i vattnet med fyra sovrum och obegränsad havsutsikt. Hotellet är byggt utifrån biofiliska design principer, integrerat och i perfekt balans med den omgivande, orörda naturen. Det unika med Joali Being är wellnesscentret ARECA som erbjuder en myriad av behandlingar, kurer och skräddarsydda program baserade på kroppens fyra hörnstenar; hud, hjärna, tarmar och energi. Hit reser du som exempelvis har sömnproblem, utmattningssymtom, vill öka din styrka och vitalitet, uppnå hormonell balans, få bättre matsmältning eller nå och bibehålla en hälsosam vikt. Till din hjälp finns specialister i form av allt från naturopater, ayurvediska läkare, herbalister och nutritionister som ansvarar för dig som gäst under hela din vistelse. Här skapar du nya vanor som förhoppningsvis räcker en livstid och målet är att du ska återvända hem pånyttfödd, inspirerad, glad och med en känsla av viktlöshet. Wellnessfaciliteterna är i toppklass och all mat som serveras inte bara en fest för dina smaklökar, utan givetvis säsongsanpassad, lokalt producerad och spårbar. Som förväntat på denna typ av retreat är menyerna utformade tillsammans med nutritionister och innehåller främst vegetariska alternativ samt fisk och skaldjur. Hållbarhet är ett av Joali Being ledord och en fristad för sköldpaddor ett projekt återuppbyggnaden av korallrev är bara två av initiativen för att stötta det lokala samhället.

Hotellet öppnar 15 november 2021.

Hotellfakta

 • Antal rum

  68
 • Avstånd till flygplats

  40 minuters transfer med sjöflyg från Malé flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Pool, Restaurang, Spa.
 • Lämpar sig väl för

  Sol & bad, Wellness.

Anna Ekenstein

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 30 november 2021

ÖPPNINGSERBJUDANDE

 • 25% rabatt på boendet
 • Extra bonus - gratis hälsokonsultation vid ankomst

Pris från 70 800 kr/person

I priset ingår 7 nätter i Ocean Pool Villa med frukost, flyg och transfer. Prisexemplet avser perioden 15 november-21 december 2021. Kontakta oss för mer information om de olika hälsoprogrammen.

Erbjudandet gäller under perioden 15 novemer-21 december 2021.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.