Soneva Jani MaldivernaNoonu Atoll

1 av 12

Soneva Jani är en tjugoårig dröm som blivit sann. Namnet betyder ”visdom” på sanskrit och är den exklusiva och svenskägda hotellkedjans Sonevas senaste resort. Denna medvetna resort ligger i grönskan vid lagunen Medhufaru i den avsides atollen Noonu, 40 minuter med sjöflygplan från Male eller en timme med båt från sin legendariska storasyster Soneva Fushi. Förutom ett par större residens direkt på den vita sandstranden är alla villor och retreat på pålar ovan vattnet, alla med het privata vyer över lagunen och skyddade från insyn. Villor och retreat har privat pool, katamarannät ovan lagunen, öppningsbara tak, sala, takterrass och Sonevas klassiska Mr & Mrs Friday service (butler). Några av de större vattenvillorna har till och med en tvåvånings vattenrutschbana för de yngsta. Dessutom finns cyklar eller trehjuling till varje villa eller retreat för att lätt kunna nå Soneva Janis givna samlingspunkter som dykcentret, observatoriet med sitt teleskop eller Cinema Paradisio, den lilla utomhusbion. Matupplevelsen är magisk vare sig den serveras i den gemensamma matsalen, direkt på stranden eller på den egna terrassen. De kunniga sommeliererna anordnar gärna vinprovning ur den eminenta vinkällaren fylld av vällagrade skatter. Nu har du chansen att bli en av de allra första att njuta Soneva Jani – en dröm som blivit sann.

 

Hotellfakta

Anna Ekenstein

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 30 november 2021

ERBJUDANDE

 • 20% rabatt på villa
 • Värdecheck á 250 USD att utnyttja på hotellets upplevelser eller spa

Erbjudandet gäller under perioden 23 juli-17 december 2021. Blackout datum 23 augusti-30 september och 23-30 oktober 2021.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.