Soneva Jani MaldivernaNoonu Atoll

1 av 19

Soneva Jani är en tjugoårig dröm som blivit sann. Namnet betyder ”visdom” på sanskrit och är den exklusiva och svenskägda hotellkedjans Sonevas senaste resort. Denna miljömedvetna resort ligger i grönskan vid lagunen Medhufaru i den avsides atollen Noonu, 40 minuter med sjöflygplan från Male eller en timme med båt från sin legendariska storasyster Soneva Fushi. Förutom ett par större residens direkt på den vita sandstranden är alla villor och retreat på pålar ovan vattnet, alla med het privata vyer över lagunen och skyddade från insyn. Villor och retreat har privat pool, katamarannät ovan lagunen, öppningsbara tak, sala, takterrass och Sonevas klassiska Mr & Mrs Friday service (butler). Några av de större vattenvillorna har till och med en tvåvånings vattenrutschbana för de yngsta. Dessutom finns cyklar eller trehjuling till varje villa eller retreat för att lätt kunna nå Soneva Janis givna samlingspunkter som dykcentret, observatoriet med sitt teleskop eller Cinema Paradiso, den lilla utomhusbion. Den senaste satsningen kallar Soneva för "Chapter Two" och består av 27 splitternya pålvillor som nås via en slingrande brygga  från den södra delen av huvudön och mycket väl kan vara de mest påkostade i sitt slag.  Gäster som bor i Chapter Two-villorna får uppleva en all inclusive i absolut världsklass som bland annat inkluderar en barfota-butler, all mat och dryck, Michelinmiddagar, exklusiva viner, unika upplevelser för barnen och spa-behandlingar på det nya wellnesscentret. Missa inte Matthias Dahlgrens restaurang Overseas!

Missa inte! Travel Beyond i samarbete med Qatar Airways presenterar ett unikt researrangemang där du flyger direkt till Maldiverna sportlovet 2022. Klicka här för att läsa mer!

Hotellfakta

Alexandra Florén

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 30 november 2021

ERBJUDANDE

 • 20% rabatt på villa (Chapter One)
 • Fri uppgradering från One Bedroom Water Retreat till One Bedroom Water Retreat with slide (Chapter One)
 • Två barn under 15 år bor gratis med helpension
 • Värdecheck á 250 USD att utnyttja på hotellets upplevelser eller spa

Pris från 261 800 kr/familj (2 vuxna & 2 barn under 12 år)

I priset ingår 7 nätter i  One Bedroom Water Retreat med egen rutchkana, frukost, flyg och transfer med sjöflyg. Prisexemplet avser perioden 1 november-17 december 2021.

Erbjudandet gäller t.o.m. 17 december 2021. Blackout datum 23 augusti-30 september och 23-30 oktober 2021.

Pga tryckfel står det fel pris på sidan 20 i årets upplaga av Beyond Explorer. Vi beklagar missödet.

Sustainability & Beyond

Arbetar tillsammans med Maldivernas regering och har lyckats förändra det sätt på vilket önationen hanterar avfall.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.