Maldiverna är som en dröm. Så utomjordiskt vackert att du flera gånger under din vistelse kommer känna behovet av att nypa dig själv i armen. Du inleder med en 30-minuters båttur från flygplatsen som tar dig över hela det oceaniska spektrumet från kristallklart till ogenomträngligt midnattsblått innan du anländer till boutiquehotell-paradiset Huvafen Fushi. Här väntar 44 lyxiga villor, belägna antingen på pålar i lagunen eller direkt i den vita sanden. Varje villa kommer med privata soldäck eller terrasser, plunge pool, fristående badkar, espressomaskin och superb butlerservice. Strandvillorna har egna trädgårdar och havsvillorna glasgolv mot det färgsprakande husrevet och magnifika solnedgångar. Någon av de tre ikoniska paviljongerna för upp till sex personer är ofta valet för paparazziskygga och krävande världskändisar som George Clooney, Tom Cruise och Kate Moss. Men här kan även vanligt folk husera. Maten är en av höjdpunkterna på Huvafen Fushi. Salt serverar fantastiska fisk- och skaldjursrätter. Celcius är valet när du är sugen på en överdådig frukost med fötterna i sanden. Andra anledningar att lämna rummet är den enorma, lagunliknande infinitypoolen omgiven av mjuka dagbäddar och det välförtjänt hajpade undervattens-spaet – tänk massage, ansiktsbehandling eller en privat yogalektion med bläckfiskar, mantor och clownfiskar som simmar förbi.

1 av 9

Våra förmåner

 • Small Luxury Hotels of the World

  Boka din resa genom oss och ta del av förmånerna i Small Hotels of the World lojalitetsprogram. Kontakta oss gärna för mer information. 

  Mer om Small Luxury Hotels of the World

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer

 • Flygtid

  12 timmar

 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.

 • Just nu  °C

  Dag °C

  Natt °C

Väderkalender

Kontaktpersoner

Upplev Maldiverna

Fler hotell