1 av 17

Out and about in Miami

Bästa sättet att se stan? På cykel såklart. Lånecyklarna står strategiskt utplacerade längs med Miamis gator. Cykla till nya omskrivna konstmuseet PAMM för den bästa upplevelsen inom modern och nutida konst. Är du på jakt efter en lunchrestaurang där du dinglar med fötterna i vattnet? Då är en ”Kale Ceasar salad” på The Lido stället för dig.

Spendera eftermiddagen på en RIB-båt eller i en kajak för den träningssugna. Två perfekta utflykter för dig med familj som vill se Miami från vattnet och kanske få några delfiner på köpet.

Middag äter du på den magnifika takterrassen på Juvia, i den underbara villan Casa Tua eller på coola The District. För dig som vill se och synas så är det till Seasalt and Pepper eller till Cipriani du ska bege dig. Söndagen inleder du med en live jazz brunch på Cecconi’s på härliga Soho Beach House. Har du drömt om att se Miami från ovan? Då är Miami Seaplane den perfekta aktiviteten för dig. Om du har tid över så se till att strosa i härliga Wynwood Walls, området kryllar av spännande graffitti blandat med konstgallerier och nya hypade restauranger. Ta en drink och spana i den roliga scenen på SLS innan det är dags för sushimiddag på Katsuya. För skön atmosfär och bra kinesiskt så går du till Mr Chow. Skaldjurssugen? Testa senaste tillskottet i Prime-familjen och besök Prime Fish. Men tro inte att äventyret är över här. I Miami är natten ung.

 • Seychellerna – Fem skäl att resa till paradisöarna i Indiska oceanen

  Ett paradis som saknar motstycke

  Läs mer
 • Exotiska sommarresor

  Tio solsäkra resmål i off season

  Läs mer
 • Världens 10 mest romantiska resmål

  Hit ska ni resa som par

  Läs mer
 • 2023 års största lyxresetrender

  • Marianne Wanneby

  Från hybridresor till transformativa retreater

  Läs mer
Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.