Fem nyheter från Belmond Lifestyle-blogg

1

Den 30 maj återöppnade Sardiniens legendariska strandhotell Romazzino, nu i regi av Belmond. De 100 gästrummen, inklusive sviter och villor, har alla privata pooler. Bland aktiviteterna hittar du båtturer till de magnifika Magdalenaöarna, guidade vandringar längs naturstigar, spännande besök på arkeologiska platser och oförglömliga helikopterturer över Smaragdkusten.

Romazzino stoltserar med nya villor med upp till fem sovrum samt en nyrenoverad beach club.

Villa Sant'Andreas nya beach club är den perfekta platsen för avkopplande strandliv och läskande drinkar.

2

Under juni till september ingår Grand Hotel Timeo och Villa Sant’Andrea i Taormina partnerskap med Taorminas filmfestival. Som gäst kan du därför passa på att njuta av utomhusbio under stjärnorna i de historiska trädgårdarna samtidigt som du beundrar panoramavyer över kusten och vulkanen Etna.  

3

La Residencia på Mallorca firar sin 40-årsdag med att lansera en cykelutflykt med 40 ikoniska stopp på den vackra ön. Här kan du trampa fram genom de mäktiga Tramuntanabergen, njuta av Medelhavsvyer och upptäcka platser som den charmiga byn Valldemossa längs vägen.

Legendariska La Residencia är ett av Mallorcas och Spaniens finaste boutiquehotell.

Castello di Casole byggdes på 900-talet och har under åren varit hem för kungligheter, filmstjärnor och politiker.

4

Castello di Casole lanserar två privata, spatiösa tresovrumsvillor och nya upplevelser på temat ”från jord till bord”. Som gäst kan du slå följe med trädgårdsmästaren bland grönsaks- och aromatiska örtträdgårdar för att sedan gå en traditionell toskansk matlagningskurs, som avslutas med lunch i Orti del Castello.

5

Caruso på Amalfikusten har öppnat för säsongen och kommer att fortsätta hylla regionens gamla gastronomiska traditioner, La Dieta Mediterranea. Gästerna får lära sig att odla egna grönsaker och upptäcka nya, till exempel vita fikon från Cliento under ledning av lokala bondefamiljer. Medelhavsdieten innefattar även njutningar bortom gastronomi. Som skräddarsydda hälsoupplevelser med eteriska oljor och guidade vandringar längs vackra naturstigar.   

Caruso serverar det bästa ur det italienska köket, oavsett om du njuter röd havsaborre på den romantiska terrassen med utsikt över bukten eller en linguini med hummer al fresco vid poolen.

Vårt urval

Upptäck mer