Upptäck IKOS Resorts Lifestyle-blogg

Tanken på att tillbringa semestern på ett All inclusive-hotell kanske inte har lockat dig tidigare, men det är hög tid att tänka om. Mångfaldigt prisbelönta IKOS Resorts i Grekland och Spanien, är nämligen en hel värld av ultraelegant semesterlyx med en All inclusive-nivå som saknar motstycke i Europa.

Flott boende på Ikos Dassia.

Cool medelhavsstil möter modern lyx

En av de viktigaste delarna för en perfekt semester är själva boendet, om du frågar oss. Oavsett om du väljer ett rum, en svit eller en villa, kommer du bli imponerad över storleken, ljuset, komforten och den utsökta inredningen där cool medelhavsstil möter modern lyx. Om du har möjlighet, uppgradera gärna till Deluxe Collection för kyld champagne, privat pool och spektakulär utsikt.

Gourmet-All Inclusive

En annan viktig del är förstås maten. På IKOS Resorts väntar fine dining-upplevelser på à la carte restauranger med menyer designade av Michelinkockar med premiumviner från vinkällare med fler än 300 sorter. Däremellan njuter du av drycker, drinkar, glass och snacks vid poolen eller stranden. Servicen håller precis som maten, högsta klass. Din minibar på rummet fylls på dagligen utan kostnad och du behöver inte betala en krona extra för rumsservice.

Fine dining-upplevelser är melodin på Ikos.

På Ikos hotell uppmanas alla gäster att upptäcka det lokala resmålet.

En Tesla på köpet

På IKOS Resorts uppmuntras alla gäster att upptäcka omgivningarna. En heldag med din egen Tesla ingår All inclusive-paketet så att du kan utforska charmiga andalusiska byar, spännande arkitektur i Korfus gamla stad, Kos arkeologiska skatter eller ta en tur längs Costa del Sols palmkantade gator. Passa också på att prova det lokala köket på utvalda partnerrestauranger och besöka historiska sevärdheter. Med IKOS Resorts kulturpass har du fritt inträde till allt från Picassomuseet i Malaga till uråldriga fästningar som ligger utströsslade längs kullarna i den grekiska övärlden. 

Ett obegränsat aktivitetsutbud

För barn och tonåringar, från 4 månader till17 år finns ett fullt aktivitetsprogram med både inomhus- och utomhusaktiviteter. Vattensporter, barn- och tonårsklubb är kostnadsfritt. Liksom yoga- och pilatesklasser, mountainbike-turer och en mängd träningsklasser. Det enda du behöver betala extra för är spabehandlingen du njuter av medan barnen umgås med sina nya vänner.

Passar IKOS Resorts bara familjer med barn? Absolut inte. Här finns Adults Only-zoner på stranden, vid poolerna och på alla restauranger. 

Ikoshotellen har Adults Only-zoner för gäster som söker en semester utan plask i poolen.

Låt oss på Travel Beyond sätta guldkant på din resa.

Personlig offert med flyg och boende

Vi på Travel Beyond skräddarsyr paketresor med flyg till alla IKOS-hotellen. Flera av oss i personalen har bott på Ikos Porto Petro på Mallorca, Ikos Aria på Kos och Ikos Andalusia i Marbella. Bokar du genom oss får du personlig reseplanering, specialpriser, VIP-behandling och andra mervärden som sätter guldkant på din resa. Kontakta oss för en skräddarsydd offert!

1 av 10

Vårt urval

Upptäck mer