Därför ska du ta hjälp av en lyxresearrangör Lifestyle-blogg

Du förtjänar det bästa när du reser. VIP-behandling, värdecheckar, uppgradering och andra förmåner som förgyller semestern. Det får du när du bokar din resa genom oss på Travel Beyond.

För hundra år sedan tog det månader att resa jorden runt. Alla transportmedel var nödvändiga  – häst och droska, båt, tåg och med lite tur, en tidig version av automobilen. Resenärerna saknade det mesta av bekvämligheter. Smidiga incheckningar, VIP-köer och resebyråer som skötte all logistik fanns inte på kartan. Man var med andra ord helt utelämnad åt sitt öde.

En djungel av möjligheter

Idag kan man däremot resa jorden runt på ett par dygn. Flygen avgår i stort sett dygnet runt. Det finns en mängd olika bokningsklasser och flygkombinationer, för att inte tala om hotell och resorter på de mest avlägsna platser.

Men är det inte så att i samma takt som det blivit allt enklare att resa så har det samtidigt blivit allt svårare? Visst kan man boka allt själv på webben, men hur vet man att hotellet med den tjusiga sajten är lika fint som det ser ut att vara? Hur säkerställer man att man får bästa tänkbara pris, service och reseupplevelse? Och vad händer med resegarantin om man bokar hotell och flyg separat?

Överlåt efterforskning, bokning och planering till ett proffs

Det är här vi på Travel Beyond kommer in i bilden. Vi har lång erfarenhet av att skapa reseupplägg som både är smidiga, bekväma och att lita på. Vi reser konstant jorden runt och besöker hundratals hotell och resorter varje år och för diskussioner med lokala representanter för att knyta avtal som garanterar högsta värde för dig som resenär. Sist men inte minst – vi har ett servicekoncept som gör att du kan låta oss ta hand om den tidsödande logistiken och efterforskningen och ägna dig åt det viktigaste – att mentalt förbereda din resa i lugn och ro.

Låter det som din kopp te, är du varmt välkommen att kontakta oss för ett inspirerande möte eller en skräddarsydd offert! Oavsett du har en tydlig bild av vart du vill resa och hur du vill bo, eller om du är som ett blankt blad, öppen för spännande förslag.

Upptäck mer