Maldivernas bästa All Inclusive-resort för familjer Lifestyle-blogg

I augusti tillbringade Anna Ekenstein ett par oförglömliga dygn på förstklassiga All Inclusive-resorten Heritance Aarah innan hon reste vidare i öriket. Anna inledde mornarna med att promenera runt ön barfota, vilket tog ungefär en halvtimme. Hon älskade resortens Naughty Carts med glass, havet i alla nyanser av blått och de vackra stränderna. Här är fem snabba frågor till Anna om hennes vistelse.

  • Anna Ekenstein Senior Travel Consultant

  • Marianne Wanneby Digital Media Manager

    mw@travelbeyond.se

Heritance Aarah nås med sjöflyg från Malé som tar 35 minuter. Är det värt den extra restiden?  

Absolut om man är ute efter Robinson Crusoe-känslan! Jag älskar när piloterna flyger barfota över lagunerna och man känner att man kommer långt bort från resten av världen. 

Du har bott på många förstklassiga resorter på Maldiverna. Vad utmärker Heritance Aarah?

Kvalitén på maten. Det finns många restauranger och barer att välja mellan och alla utom någon enstaka ingår i din all inclusive. Jag har aldrig ätit så fantastisk god indisk mat i hela mitt liv och så purfärsk, grillad tonfisk.

Hur är resortens eget husrev?

Eftersom Raa-atollen ligger i en djup del av skärgården finns ett eget husrev bara några meter från stranden. Enklast är att gå i från jettyn. Snorklingsutrustning ingår. Jag såg massor av färgglada fiskar när jag snorklade. Har du tur kan du även få syn på havssköldpaddor och black tip reef sharks.

Vilken typ av resenärer väljer att bo på Heritance Aarah?

Gäster från hela världen. Ingen nationalitet är dominerande och både par och barnfamiljer trivs här.  Forbes Travel Guide utnämnde nyligen Heritance Aarah till världens bästa strandnära all inclusive-resort för familjer och det säger väl allt?

En vanlig fördom om Maldiverna är att det inte finns något att göra. Hade du någonsin långtråkigt på Heritace Aarah?

Inte en sekund. Här finns hur mycket som helst att sysselsätta sig med. Matlagningskurser, cocktail-making, romprovning och dykkurser. Du kan följa med på en fisketur, delfinkryssning i solnedgången, delta i yogaklasser, spela paddeltennis, gymma, ägna dig åt vattensporter eller njuta av spabehandlingar. För barnen finns fem aktiviteter om dagen i barnklubben.

Reserapport

Upptäck mer