Constance Moofushi Resort MaldivernaSouth Ari Atoll

1 av 15

Constance Moofushi Resort är en klassisk och lättåtkomlig barfotalyx-resort, vid några av världens bästa dykvatten. Resorten med rustik-chic design ligger i atollen Ari, endast ett kort skutt med sjöflygplan från Malé. De 110 lyxiga villorna står på stolta pålar över lagunen eller är byggda på den kittlande vita korallsanden. Vattenvillorna kommer med utomhusdusch och en träterrass med en stege som leder rakt ner till det färgsprakande husrevet i absolut världsklass. Strandvillorna skyddas från insyn av växtlighet och kommer med en hammock där du, efter en heldag fylld av äventyr, kan ligga och halvslumra till vågorna som mjukt slår mot stranden. Att upptäcka den marina världen är ett måste när du bor på Constance Moofushi Resort. Oavsett om det är under en snorklingstur, Dhoni-kryssning i solnedgången, delfinsafari eller big game fishing. För dig med dykcertifikat finns ett 30-tal fantastiska siter inom en halvtimme med båt från resorten. Korallreven kring Ariatollen sjuder av liv och du har chans att se både valhaj och mantor. Constance Moofushi Resort erbjuder en synnerligen generös all inclusive-upplevelse på fyra olika barer och restauranger. Vinlistan inkluderar champagne och över 120 högklassiga viner. Förutom fantastiska vattensporter, finns ett underbart spa bemannat med proffsiga terapeuter och en egen yogapaviljong för avslappning. Serviceteamet är tight sammansvetsat, vänliga, välkomnande och ger intrycket av att genuint vilja ge dig ditt livs bästa semester.

 

 

Hotellfakta


Erbjudande

Bokas senast 30 november 2024

ERBJUDANDE

 • 40% rabatt på alla rumskategorier
 • All inclusive

Erbjudandet gäller under perioden 1 oktober-26 december 2024.

Sustainability & Beyond

Green Globe recently has re-certified Constance Halaveli for the sixth consecutive year. Located on the Maldives’ North Ari Atoll the luxurious resort remains committed to its sustainability goals and has successfully implemented numerous green initiatives over the past two years including Collaboration with Parley, Nature guide booklet and Green News Magazine.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Constance Moofushi Resort i Lifestyle

 • Travel Beyonds Maldiverna

  • Helena Andrén

  Ett förstklassigt ultraparadis

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.