Niyama Private Islands MaldivernaDhaalu Atoll

1 av 15

Niyama Private Islands är en vacker och chic version av paradiset. Här förenas high-tech och slow-time i en lycklig mix av bungalows, paviljonger och villor både i den lummiga grönskan och klassiskt på pålar ovan den safirfärgade lagunen. Boendet andas komfort, lyx och frihet mot en fond av Indiska oceanens ändlösa horisont. Stora rymliga rum med terrasser, infinitypooler med en palett av blå färger och ett stänk av karmosin. Eleganta interiörer i teak dekorerade med maldiviska blommor, alltid med korallernas skönhet direkt under det nedsänkta däcket eller palmskugga över den inbjudande dagbädden. Väljer du att bo i någon av villorna får du egen vinkällare, cocktailbar och tepanyaki-kök under bar himmel. Den flytande restaurangen Edge nås endast med båt och serverar dagens fångst förfinad och tillredd med lokala smaker. Subsix är världens första nattklubb under vattnet och har öppet in på småtimmarna. Här dansar du med hela korallrevet till musik serverad av internationella DJ:s, eller bara chillar med en drink långt under vågorna. Spaet Lime är en fest för alla sinnen och här får du lugnet tillbaka efter en dags snorklande på korallrevet eller efter andra spännande vattenäventyr med eller utan regulator och syrgastub. Varför inte en expedition med Niyamas Private Islands egen marinbiolog?

Hotellfakta

Anna Ekenstein

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 31 mars 2019

HÖSTLOVSERBJUDANDE

 • 35% rabatt på boendet
 • Gratis halvpension
 • Upp till 2 barn under 12 år bor och äter gratis

Pris från 114 900 kr per familj (2 vuxna och 2 barn u 12 år)

I priset ingår 7 nätters boende i en Beach Villa med halvpension, flyg och transfer med sjöflyg. Priset avser höstlov. Kontakta oss för övriga perioder. 

Erbjudandet gäller under perioderna 9 januari-7 maj,  1-31 augusti samt 1 oktober-22 december 2019.

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

33°C Temp just nu

Dag 29°C Natt 20°C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.

Kontakta oss

Ring oss

+46 8 54 50 59 50 Prata med en av våra reseexperter.
Öppet mån-tors 09.00–17.30
och fredagar 09.00–17.00.
Jourkontakt vardagar 17.00–08.00, helger dygnet runt. Kostnader kan tillkomma.

Kontakta mig

Maila oss

info@travelbeyond.se