Niyama Private Islands MaldivernaDhaalu Atoll

1 av 18

Niyama Private Islands är en vacker och chic version av paradiset. Här förenas high-tech och slow-time i en lycklig mix av bungalows, paviljonger och villor både i den lummiga grönskan och klassiskt på pålar ovan den safirfärgade lagunen. Boendet andas komfort, lyx och frihet mot en fond av Indiska oceanens ändlösa horisont. Stora rymliga rum med terrasser, infinitypooler med en palett av blå färger och ett stänk av karmosin. Eleganta interiörer i teak dekorerade med maldiviska blommor, alltid med korallernas skönhet direkt under det nedsänkta däcket eller palmskugga över den inbjudande dagbädden. Väljer du att bo i någon av villorna får du egen vinkällare, cocktailbar och tepanyaki-kök under bar himmel. Den flytande restaurangen Edge nås endast med båt och serverar dagens fångst förfinad och tillredd med lokala smaker. Subsix är världens första nattklubb under vattnet och har öppet in på småtimmarna. Här dansar du med hela korallrevet till musik serverad av internationella DJ:s, eller bara chillar med en drink långt under vågorna. Spaet Lime är en fest för alla sinnen och här får du lugnet tillbaka efter en dags snorklande på korallrevet eller efter andra spännande vattenäventyr med eller utan regulator och syrgastub.  Varför inte en expedition med Niyama Private Islands egen marinbiolog? Föredrar du landaktiviteter rekommenderas en tennismatch på hotellets grymma bana.

Missa inte! Travel Beyond i samarbete med Qatar Airways presenterar ett unikt researrangemang där du flyger direkt till Maldiverna sportlovet 2022. Klicka här för att läsa mer!

Hotellfakta

Anna Ekenstein

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.