Niyama Private Islands Maldiverna Dhaalu Atoll

Niyama Private Islands är en vacker och chic version av paradiset. Här förenas high-tech och slow-time i en perfekt mix av bungalows, paviljonger och villor, både i den lummiga grönskan och klassiskt på pålar ovan den safirfärgade lagunen. Boendet, på hotellets två öar sammanlänkade med en bro,  andas komfort, lyx och frihet mot en fond av Indiska oceanens ändlösa horisont. Villorna kommer med terrasser, infinitypooler och eleganta interiörer i teak dekorerade med maldiviska blommor, alltid med korallernas skönhet direkt under det nedsänkta däcket eller palmskugga över den inbjudande dagbädden. Med nio restauranger att välja mellan, belägna på stranden, bland brinnande facklor och djungelgrönska, under vattenytan,  i höjd med trädkronorna eller på pålar en halv kilometer ut i oceanen, lär du knappast gå hungrig.  Hotellets spa en fest för alla sinnen och här får du lugnet tillbaka efter en dags snorklande på korallrevet eller efter andra spännande vattenäventyr med eller utan regulator och syrgastub.  Varför inte en expedition med Niyama Private Islands egen marinbiolog? Föredrar du landaktiviteter rekommenderas en tennismatch på hotellets grymma bana mitt i den djungellika växtligheten. På ena spetsen av ön samlas många av hotellets gäster kvällstid för att äta något gott från hotellets food truck och titta på surfare i solnedgången, ackompanjerade av soft reggaemusik. 10 minuters båttur tar dig för övrigt till några av Maldivernas bästa surfing-spots. Barnklubben, från tolv månader till 12 år är uppdelad i fyra olika ålderskategorier och lovar spännande aktiviteter och upplevelser som klättring, bus i den egna vattenparken, delfinspaning, pyssel och vaggvisor på det lokala språket Dhivehi. 

1 av 17

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer

 • Flygtid

  12 timmar

 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.

 • Just nu  °C

  Dag °C

  Natt °C

Väderkalender

Sustainability and Beyond

Samarbetar med CPR (Conservation, Protection and Restoration) för att hjälpa till att återskapa Maldivernas unika undervattenvärld.

Kontaktpersoner

Upplev Maldiverna

Fler hotell

Nyhetsbrev

Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.