OZEN Reserve Bolifushi MaldivernaSouth Malé Atoll

1 av 18

Det är inte helt lätt att återgå till vardagen efter en semester på nyöppnade Ozen Reserve Bolifushi – definitionen av ett drömhotell i toppklass på överjordiskt vackra Maldiverna. Du når hotellet med motorbåt och resan tar bara 20 minuter från Velanas internationella flygplats. Här har alla de generösa villorna privata lägen och direktaccess till stranden eller den varma lagunen. Som gäst bor du endast en simtur från ett färgsprakande husrev och fem skeppsvrak (!). I din egen L-formade, överdimensionerade pool kan du simma från badrummet, runt huset till terrassen och väljer du en Ocean Villa, kan du ta den 23 meter långa vattenrutschkanan från översta våningen rakt ner i Indiska oceanen. Middagarna är en resa i sig som spänner över världens menyer på tre olika restauranger, men alltid landar i den maldiviska korallsanden. Allt från måltider och drycker i form av exklusiv champagne och fler än 100 olika sorters vin, liksom vattensporter och barnklubb ingår i din all inclusive. Vi måste dock höja ett varningens finger. Risken är nämligen att du aldrig kommer vilja semestra någon annanstans efter att ha sippat på cocktails nedsjunken i en av dagbäddarna på Mu Beach Bar, ägnat dig åt yoga i soluppgången eller gjort en segeltur med hotellets superlyxyacht. Och med både überlyxigt spa och Maldivernas första miljövänliga ishall – vem kan egentligen klandra dig?

Missa inte! Travel Beyond i samarbete med Qatar Airways presenterar ett unikt researrangemang där du flyger direkt till Maldiverna sportlovet 2022. Klicka här för att läsa mer!

Hotellfakta

Anna Ekenstein

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 29 oktober 2021

ERBJUDANDE

 • 10% rabatt på boendet (exkl Royal Reserve and The Ozen Reserve)
 • Gratis båttransfer
 • All-inclusive
 • Två en timmes massage per vuxen

Pris från 168 400 kr/familj (2 vuxna & 2 barn under 12 år)

I priset ingår 7 nätter i Earth Villa Pool Sunrise, all-inclusive, flyg och transfer med båt. Prisexemplet avser perioden 1-30 november 2021.

Erbjudandet gäller under perioden 1 november 2021-8 april 2022. Blackout datum 20 december 2021-9 januari 2022.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Den bästa tid att resa är december-april. Öarna kan också besökas mellan maj och november, då det fortfarande är varmt, men högre luftfuktighet.
 • Flygtid

  12 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.