Euphoria Retreat GreklandPeloponnesos

1 av 20

I Sparta, vid foten av berget Taygetus och omgiven av skog, hittar du Euphoria Retreat - A Holistic Wellbeing Destination Spa. Det femstjärniga hotellet har en unik arkitektonisk design inspirerad av bysantisk arkitektur och erbjuder personliga terapeuter för friskvård och wellness, en mängd olika aktiviteter som yoga och pilates samt ett 3000 kvadratmeter stort spa med både inomhus- och utomhuspool. Här finner du även tepidarium (ett lågtempererat varmrum), bysantinsk hammam, saltrum, sphere med hydroterapi, ångbad i marmor, bubbelpool och finsk bastu. Euphoria Retreat är en plats du kan komma till för att stressa ned, uppnå lugn och rena din kropp och själ. Hotellets sviter är elegant inredda med designermöbler, unika textilier och mjuka färger. Rummen är utformade att se lite ut som ett kloster och färger och möblemang har en ambition av att ge en rogivande effekt. Samtliga rum har vardagsrum och lyxiga badrum i onyxmarmor och de flesta har egen balkong eller terrass med utsikt över byn Mystras, den omgivande citrusdalen och skogen. Restaurangen Gaia serverar välsmakande hälsosam grekisk mat. Speciellt menyer baserat på valt hälsoprogram erbjuds också. På menyn finns självfallet grekisk sallad men också färsk tillagad fisk, härliga soppor. Det arkeologiska museet i Mystras ligger två kilometer bort och Kalamatas flygplats cirka 8 mil bort.


Preferred Partner

Läs mer om Small Luxury Hotels of the World

Boka din resa genom oss och ta del av förmånerna i Small Hotels of the World lojalitetsprogram. Kontakta oss gärna för mer information. 

Small Luxury Hotels of the World

Hotellfakta

 • Antal rum

  45
 • Avstånd till flygplats

  1 timme och minuters transfer med från Kalamata flygplats eller 2 timmar och 45 minuters transfer med bil från Aten flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Gym, Pool, Restaurang, Spa.
 • Lämpar sig väl för

  Wellness .

Katarina Martinsson

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Sustainability & Beyond

Jobbar med plastreducering, vattenåtervinning samt närodlade produkter.

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Bästa tid att resa för sol och bad är april-november, men det går att resa hit året om
 • Flygtid

  4 timmar Direktflyg finns

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.