Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort FrankrikeProvence

1 av 14

Terre Blanche, som tidigare ägts av både Sean Connery och Four Seasons, tillhör idag en konstälskande tysk magnat vars iögonfallande privata samling pryder fastigheten och området. Den högt belägna golfresorten känns som en avslappnad country club i avlägsen del av Provence, men ligger i själva verket bara 30 minuter från Cannes. Servicen är varm och vänlig, oavsett om du anländer med helikopter eller med golfbil, chattar med conciergen eller golfproffset. Med tanke på dess storlek är Terre Blanche en fullskalig resort med ett oöverträffat utbud av aktiviteter som de flesta hotell på Franska Rivieran inte kan matcha, inklusive toppmoderna golfanläggningar. I resortens hjärta finns de två mästerskapsbanorna med 18 hål, som inte sällan står värdar för stora turneringar. De flesta gäster dras förr eller senare till den gigantiska infinitypoolen där medeltidsbyarna tycks sväva vid horisonten eller till spa:et som erbjuder spinning-klasser i vatten, pilates och ljuvliga ansiktsbehandlingar. Bor gör du i spatiösa, sviter eller villor, där en separat vardagsrumsdel, noga utvald konst och privata terrasser med magnifik utsikt är standard. Samtliga restauranger serverar lokalt odlad getost och olivolja till utsökta rätter som givetvis sköljs ner med ekologiska viner från regionen.


Preferred Partners

Virtuoso

Följande ingår i Virtuosos program:

 • Specialpriser
 • Uppgradering i mån av plats
 • Daglig frukost för två
 • Värdecheck á 100 USD att utnyttja på hotellet
 • VIP välkomnande
 • Tidig incheckning och sen utcheckning i mån av plats

Läs mer om Virtuoso

Forbes Travel Guide

Som kund till Travel Beyond får du speciell VIP-status när du bor på ett hotell som är "Endorsed by Forbes Travel Guide" – vart i världen du än reser.

Läs mer om Forbes Travel Guide

Hotellfakta

Alexandra Florén

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Sustainability & Beyond

Har jobbat med hållbarhet i över 15 år. Tilldelad "Silver Label" av det franska golfförbundet sitt engagemang i bevarandet av naturliga och kulturella miljöer.

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Åretrunt-resmål. Bästa tid för skidåkning är december–april.
 • Flygtid

  3 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.