Delaire Graff Estate SydafrikaStellenbosch

1 av 16

Delaire Graff Estate är diamantkungen Laurence Graffs skötebarn och vision. Stellenbosch är en av världens ledande vindestinationer och ingenstans i den berömda vindalen bor, äter eller dricker man bättre än på Delaire Graff Estate. Delaire är en mycke exklusiv lodge med 17 lyxigt inredda villor med privat pool och fantastisk utsikt över vinodlingarna. Det är helhetsupplevelsen av mat, vin och fantastisk service kryddad med vacker konst som gör Delaire Graff till en upplevelse utöver det vanliga. De två restaurangerna serverar favoriter som ceviche på kob-antilop, vintermelon, ingefära, apelsin och rostade valnötter eller en matigare sadel på springbock med shitake, rödbetor, spätzle, melass och stjärnanis. Vinkännare och sommelierer anordnar både vinprovning och promenader till andra närliggande vingårdar i både Stellenbosch och Franschhoek.


Preferred Partner

Forbes Travel Guide

Som kund till Travel Beyond får du speciell VIP-status när du bor på ett hotell som är "Endorsed by Forbes Travel Guide" – vart i världen du än reser.

Läs mer om Forbes Travel Guide

Hotellfakta

 • Antal rum

  17
 • Avstånd till flygplats

  45 minuter med bil från Kapstaden flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Gym, Pool, Restaurang, Spa.
 • Lämpar sig väl för

  Romantik & bröllopsresa .

Maria Sandborg Sales Manager

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Sustainability & Beyond

Delaire Graff Estate arbetar mot målet att vara 100% koldioxidneutral. Biologiskt nedbrytbara vattenflaskor, tofflor skapade av återvunnen plast, nyckelkort i bambu och organiska städprodukter är bara några av initiativen för att minska användandet av engångsplast.

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Bästa tid att resa är oktober-maj.
 • Flygtid

  15 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.