LUX* Grand Baie Mauritius & RodriguesGrand Baie

1 av 21

Direkt vid en paradisstrand, ett stenkast från Grand Baies gatuliv ligger nya LUX* Grand Baie. Här väntar en avslappnad och sofistikerad lyx för den moderna och kräsna resenären. Som gäst väljer du mellan en spatiös svit och en tre rum stor strandvilla med privat pool. Alla rum har fönster från golv till tak, en neutral färgpalett, mjuka texturer och träaccenter för att skapa en lugn fristad där de mauritiska omgivningarna tillåts tala för sig själva. Du som söker extra avskildhet bokar med fördel ett luxuöst residens som nås från huvudbyggnaden via en bro.  En dag här kan innehålla diverse vattensporter i den solvarma lagunen, kajakpaddling längs kusten eller en båttur för att spana på delfiner. På land kan du slipa din backhand på tennisbanan, spela volleyboll eller ägna dig åt ett fitnessprogram, helt skräddarsytt efter dig. Smaklökarna bjuds på sensation från köken där organiska råvaror och färsk fångst är en självklarhet. Glassfantaster och de yngsta resenärerna kommer att älska glasslabbet där gästerna får experimentera med smaker och topping. Avsluta gärna kvällen med att ta hissen i glas upp till takbaren för ett dopp i infinitypoolen, en cocktail i solnedgången med panoramavy över Indiska oceanen.

 


Preferred Partner

Forbes Travel Guide

Som kund till Travel Beyond får du speciell VIP-status när du bor på ett hotell som är "Endorsed by Forbes Travel Guide" – vart i världen du än reser.

Läs mer om Forbes Travel Guide

Hotellfakta

Daniel Wahlberg

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Sustainability & Beyond

The resort is embracing no single-use plastic and food waste policies, escaping into nature, farm-to-table dining, supporting local communities whose livelihoods depend on tourism.

Erbjuder allt från koldioxidneutrala vistelser till ekologisk mat och ekoturer i de endemiska naturreservaten.

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Bästa tid att resa är september-april
 • Flygtid

  14 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

LUX* Grand Baie i Lifestyle

 • Familjeresa till Mauritius

  • Marianne Wanneby

  Fem skäl att resa till Mauritius med barn

  Läs mer
 • Ulfs rapport från Rodrigues – Mauritius lillasyster

  • Ulf Almhagen

  Paradisön, dit turisterna inte har hittat.

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.