Crystal Cruises TemanKryssning

1 av 9

Crystal Cruises kryssare, Crystal Serenity och Crystal Symphony klassas som två av världens lyxigaste fartyg och är kända för sin oklanderliga service och exceptionella kvalitetsnivå. Ansedda Condé Nast Traveler har till och med utsett Crystal Serenity till världens bästa kryssningsfartyg. Hennes verandahytter och sviter har utsökt komfort och egna terrasser med utsikt över den ständigt föränderliga horisonten. Inredningen är klassisk och för tankarna till Hollywoodglamour. Crystal Symphonys över 90 kvadratmeter stora penthouse-sviter har fönster från golv till tak, vardagsrum, elegant matsal och fantastiska panoramabadrum i glasmosaik och med en Phillippe Starck designad, Duravit-jacuzzi. Gourmetmiddagarna som serveras ombord är regionalt inspirerade, vilket innebär att du äter en äkta pad thai under din Asienkryssning och en  saffransdoftande paella när du kryssar längs den spanska kusten.  Crystal Cruiser arrangerar flera unika temaresor för specialintresserade, som till exempel Antika civilisationer, Kropp, hälsa & själ, Film & teater, Jazz, Storband och Ballrom dance. Självklart kryssas det även i vinets och matens tecken  och ombord på Crystal Cruises Wine & Food festival får du mingla med stjärnkockar som Suzanne Goin, Marcus Samuelsson, Danny Meyer och André Soltner. Med ombord finns också exklusiva vinhus och restauranger som The French Laundry, Tribeca Grill och italienska La Pergola.

 

Hotellfakta

  • Antal rum

    Crystal Serenity 1080 passagerare & Crystal Symphony 922 passagerare
  • Lämpar sig väl för

    Kryssning.

Camilla Zacharias Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning:  +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 20 maj 2018

ERBJUDANDE

Ta chansen att kryssa med den legendariske stjärnkocken Nobu Matsuhisa i sommar! Under 12 dagar gästspelar han ombord på exklusiva lyxkryssaren Crystal Serenity. Under denna gourmetkryssning, som startar i Stockholm den 19 juni, serveras speciella menyer och middagar framtagna och presenterade av Chef Nobu personligen.

Förutom kostnadsfria matlagningskurser, kokboksignering, sakeprovning och blomsterdekorationskurs har du, mot en extra avgift, även chansen att uppleva en Omakase-middag med Chef Nobu.

Datum: 19 juni-1 juli 2018, 12 dagar

Pris: från 40 000 kr/person inkl helpension och drycker. Hamnavgifter och flyg tillkommer.

Resrutt: Stockholm - Helsingfors - St. Petersburg - Tallinn - Berlin/Warnemünde - Köpenhamn - Dover/London

Kontakta oss för information och bokning!


Fler kryssningar

Nyhetsbrev
Få erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.

Kontakta oss

Ring oss

+46 8 54 50 59 50 Prata med en av våra reseexperter.
Öppet mån-tors 09.00–17.30
och fredagar 09.00–17.00.

Kontakta mig

Maila oss

info@travelbeyond.se