Jumeirah Al Naseem Förenade ArabemiratenDubai

1 av 15

Bara några få sandiga fotsteg från en av Dubais bästa stränder hittar du giganten Jumeirah Al Naseem – en lyxresort för den mest kräsna resenären. Al Naseem betyder havsbris på arabiska och det är just känslan av en frisk bris som genomsyrar hotellets stil i alla kanter och vrår. Här samsas naturliga material som sten och trä med nyanser av blått, sand och turkost. Utanför hotellets entré möts man av en magnifik skulptur föreställandes en karavan av kameler som springer på vatten och på väggarna hänger modern konst som flörtar med det fartfyllda och samtida Dubai. Hotellet ligger i området Madinat Jumeirah – en stor semesteroas uppbyggd att efterlikna en traditionell arabisk stad – med tre hotell, restaurange och vattenland: Wild Wadi Waterpark. Självklart har du som gäst obegränsat fritt inträde. Rummen är många – 430 stycken – och de flesta bjuder på häpnadsväckande utsikt över Burj Al Arab Jumeirah. Hotellets mest påkostade rum, den kungliga sviten, är imponerande 500 kvadratmeter stor med två rymliga sovrum, ett vackert vardagsrum, en biograf, gym och trädgård. Under de hetaste sommarmånaderna fungerar terrassen som en inglasad förlängning av med luftkonditionering. Längs med den privata stranden finner du Talise Spa, där du kan njuta av lyxiga ansikts- och kroppsbehandlingar och på hotellets Summersalt Beach Club finns dj:s och party om helgerna. Häng vid en av hotellområdets tre pooler eller varför inte prova på vattenskidor eller jet-ski vid stranden?


Preferred Partners

Jumeirah Group

Boka din resa genom oss och ta del av förmånerna i Jumeirah Groups lojalitetsprogram. Kontakta oss gärna för mer information. 

Läs mer om Jumeirah Group

Forbes Travel Guide

Som kund till Travel Beyond får du speciell VIP-status när du bor på ett hotell som är "Endorsed by Forbes Travel Guide" – vart i världen du än reser.

Läs mer om Forbes Travel Guide

Hotellfakta

 • Antal rum

  430
 • Avstånd till flygplats

  30 minuters transfer med bil från Dubai flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Barnklubb, Gym, Pool, Restaurang, Spa
 • Lämpar sig väl för

  Familjevänligt , Sol & bad , Storstad .

Daniel Wahlberg

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Bästa tid att resa är oktober-april
 • Flygtid

  6 timmar Direktflyg finns

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Jumeirah Al Naseem i Lifestyle

 • 8 saker du vill veta om nya Atlantis The Royal i Dubai

  Dubais nyaste lyxresort.

  Läs mer
 • På snabbvisit i Dubai

  • Daniel Wahlberg

  Häftig långweekend för par.

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.