Mango House SeychellernaMahé

1 av 11

Under många år var Mango House, den italienske modefotografen Gian Paolo Barberis privata familjeparadis. Det var här han under minst en månad varje år hämtade kraft, inspiration och kom i kontakt med naturen mellan alla intensiva jobbuppdrag.  Sedan sommaren 2021 är Mango House omgjort till ett boutique-hotell och en del av Hiltons exklusiva hotellprodukt LXR Hotels & Resorts. Det intima hotellet ligger på den södra delen av Mahé, vid en glittrande lugn vik med grunt, kristallklart vatten. En simtur här är som att simma i ett akvarium. Tropisk grönska häver sig ner från kullarna mot den pudervita sanden, så finkornig att den känns som mjöl under dina fötter. Alla de utsökt designade 41 rummen och sviterna har terrasser eller balkonger som vetter mot havet. Som gäst kan du se fram emot en myriad av unika och kulinariska koncept med japanska restaurangen Azido i spetsen, som serverar sushi och grillade delikatesser. Tre soldränkta pooler lockar med magnifik utsikt över bukten och när du inte ligger i horisontalläge och funderar över om det är så här perfektion ser ut, kan du gymma, snorkla, paddla, vandra eller ta en sväng i nationalparkens lummiga grönska för en dag med fågelskådning.

Hotellfakta

Johanna Waleij

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 29 oktober 2021

ERBJUDANDE

 • 25% rabatt på boendet
 • Valfri bonusaktivitetet; yoga, vattensport eller guidad naturvandring

Pris från 45 300 kr/person

I priset ingår 7 nätter i Premium Deluxe rum med frukost, flyg och transfer. Prisexemplet avser perioden 11 januari-10 april 2022.

Sustainability & Beyond

Senaste innovationen är bad- och spaprodukter av lokala, organiska ingredienser som extraherats utan att förstöra källan.

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Bästa tid att resa är februari-november
 • Flygtid

  13 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Mango House i Lifestyle

 • Ingas rapport från Seychellernas övärld

  • Inga Rosén

  Bland bumlingar och sköldpaddor i Edens lustgård.

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.