Singita Kataza House RwandaVolcanoes National Park

1 av 8

Singita Kataza House ligger i ett landskap av våtmarker och frodiga ängar precis vid kanten av andlöst vackra Volcanoes National Park i Rwanda. Här erbjuds ett exklusivt boende, en villa med fyra rum som länkar till den centrala lodgen Singita Kwitonda Lodge via en stig av lavasten. Villan är byggd med hållbarhet i åtanke och fokus i inredningen ligger på handgjorda detaljer. Du hittar gediget lokalt afrikanskt hantverk i allt från murarna i vulkansten till tyger och keramik. Förutom två stora sviter finns även två dubbelrum, personal, vinkällare, gym, biograf, pool, massagebehandlingsrum, interaktivt kök, privat kock och eldstad. Singita Kataza House har en magnifik utsikt över vulkanerna Sabyinyo, Gahinga och Muhabura. Gorilla- och vandringsupplevelser finns inom räckhåll. Förutom den lättillgängliga gorillatrekkingen finns det mycket att se, göra och upptäcka. Gästerna kan deltaga i bl.a. matlagningsklasser, fågelskådning, safari till fots och yoga. Barn i alla åldrar är välkomna att bo på Singita Kataza House, men man måste vara 16 år för att följa med på gorillatrekking.

Hotellfakta

 • Antal rum

  4
 • Avstånd till flygplats

  2,5 timmes transfer med bil från Kigali flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Restaurang.
 • Lämpar sig väl för

  Natur & Kultur, Safari.

Annika Björkroth Product Manager

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 1 november 2021

KOMBINATIONSERBJUDANDE

 • Kombinera någons av Singitas lodger i Serengeti med Singita i Rwanda och erhåll en natt gratis samt 50 rabatt på följande natt.

Erbjudandet gäller vid minst 4 nätter i Serengeti och minst 3 nätter i Rwanda. Gäller under perioderna 6 januari-31 maj och 1 september-14 december 2021.

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Gorillatracking kan göras året om. Minst regn under perioderna december-februari och juni-september.
 • Flygtid

  11 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.