Shangri-La Le Touessrok är ett av Mauritius allra mest kända resort. Ett nyrenoverat hotell med rik historia, chic stil, asiatisk gästfrihet och golf i världsklass. Läget är vackert på den mer orörda östra kusten av den vänskapliga ön, vid Trou d’Eau Douce - ”De lugna vattnens strand”. Rum, sviter och villor har vidsträckt och vykortslik utsikt över ljust skimrande hav. Inredningen går i lugna färger med dekorativa detaljer ur Mauritius historia och härligt mjuka tyger. Det lyxigt raffinerade boendet finns i alla storlekar, från underbara rum till en enorm och privat villa på 423 kvadratmeter och med egen butler. Som gäst har man tillgång till den egna paradisön Ilot Mangénie och en trendig beach club med butlerservice. Tillgång ges dessutom till Ile aux Cerfs berömda 18 hål, en av världens bästa golfbanor som är belägen på en egen ö och ritad av Bernhard Langer. På resorten finns även ett exklusivt spa, ett komplett center för vattensport samt Kids- och Teens Club. Den gastronomiska upplevelsen är lika tillfredsställande med exeptionella barer och restauranger med internationell inriktning. Från västerländsk gourmet till indiska kryddor och japanska råvaror. Shangri-La Le Touessrok ser gärna en smart casual klädkod till luncher och vid middagar mer formell där män helst bör undvika att bära shorts eller sko med öppen tå. Klass och känsla in i minsta detalj!

1 av 19

Erbjudande

 • Bokas senast 30 september 2025

  ERBJUDANDE

  • 25% rabatt på boendet 
  • Två barn under 12 år bor gratis i samma rum som föräldrarna och får mat och dryck på köpet (gäller vissa rumskategorier) 
  • Fria vattensporter

  Erbjudandet gäller vid minst 3 nätter under perioderna 1 november–26 december 2024 samt 4 januari–31 oktober 2025.  

Våra förmåner

 • Shangri-La Group

  Boka din resa genom oss och ta del av förmånerna i Shangri-La Groups lojalitetsprogram. Kontakta oss gärna för mer information. 

  Läs mer om Shangri-La Group

 • Forbes Travel Guide

  Som kund till Travel Beyond får du speciell VIP-status när du bor på ett hotell som är "Endorsed by Forbes Travel Guide" – vart i världen du än reser.

  Läs mer om Forbes Travel Guide

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer

 • Flygtid

  14 timmar

 • Klimat

  Året om destination. Varmast under december-mars, då det också råder risk för cyklon.

 • Just nu  °C

  Dag °C

  Natt °C

Väderkalender

Sustainability and Beyond

Stödjer lokalsamhället och två lokala skolor för barn med sämre ekonomiska förutsättningar eller funktionshinder.

Kontaktpersoner

Upplev Mauritius & Rodrigues

Fler hotell