Shangri-La Le Touessrok Mauritius Mauritius & RodriguesTrou d’Eau Douce

1 av 19

Shangri-La Le Touessrok är ett av Mauritius allra mest kända resort. Ett nyrenoverat hotell med rik historia, chic stil, asiatisk gästfrihet och golf i världsklass. Läget är vackert på den mer orörda östra kusten av den vänskapliga ön, vid Trou d’Eau Douce - ”De lugna vattnens strand”. Rum, sviter och villor har vidsträckt och vykortslik utsikt över ljust skimrande hav. Inredningen går i lugna färger med dekorativa detaljer ur Mauritius historia och härligt mjuka tyger. Det lyxigt raffinerade boendet finns i alla storlekar, från underbara rum till en enorm och privat villa på 423 kvadratmeter och med egen butler. Som gäst har man tillgång till den egna paradisön Ilot Mangénie och en trendig beach club med butlerservice. Tillgång ges dessutom till Ile aux Cerfs berömda 18 hål, en av världens bästa golfbanor som är belägen på en egen ö och ritad av Bernhard Langer. På resorten finns även ett exklusivt spa, ett komplett center för vattensport samt Kids- och Teens Club. Den gastronomiska upplevelsen är lika tillfredsställande med exeptionella barer och restauranger med internationell inriktning. Från västerländsk gourmet till indiska kryddor och japanska råvaror. Shangri-La Le Touessrok ser gärna en smart casual klädkod till luncher och vid middagar mer formell där män helst bör undvika att bära shorts eller sko med öppen tå. Klass och känsla in i minsta detalj!


Preferred Partners

Shangri-La Group

Boka din resa genom oss och ta del av förmånerna i Shangri-La Groups lojalitetsprogram. Kontakta oss gärna för mer information. 

Läs mer om Shangri-La Group

Forbes Travel Guide

Som kund till Travel Beyond får du speciell VIP-status när du bor på ett hotell som är "Endorsed by Forbes Travel Guide" – vart i världen du än reser.

Läs mer om Forbes Travel Guide

Hotellfakta

Daniel Wahlberg

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Sustainability & Beyond

Stödjer lokalsamhället och två lokala skolor för barn med sämre ekonomiska förutsättningar eller funktionshinder.

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Bästa tid att resa är september-april
 • Flygtid

  14 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Shangri-La Le Touessrok Mauritius i Lifestyle

 • Familjeresa till Mauritius

  • Marianne Wanneby

  Fem skäl att resa till Mauritius med barn

  Läs mer
 • Ulfs rapport från Rodrigues – Mauritius lillasyster

  • Ulf Almhagen

  Paradisön, dit turisterna inte har hittat.

  Läs mer

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.