1 av 4

Bra att veta innan du bokar en kryssning

Så. Du har bestämt dig för att prova att åka på en kryssning. Vad kul! Helt rätt. Allt fler börjar inse att en kryssning är den absolut bästa semestern man kan göra. Nutidens resenärer vill ju se och uppleva mer än någonsin, men har oftast varken tid, energi eller kunskap för att göra den enorma research och fatta alla beslut som rör en lyckad upplevelseresa. Internet är för stort. Vi förstår det och därför finns vi på Travel Beyond till din hjälp.

Därför ska du ta hjälp av en kryssningsexpert

Mervärden för varje skräddarsydd resa

 • Rätt kryssning utifrån dina preferenser
  Helt ärligt är det en djungel att hitta rätt rederi, rutt och kryssningsfartyg, men vi behärskar konsten till fullo och säkerställer att du hamnar på rätt fartyg utifrån just dina preferenser. Vi vet vilken kryssningstyp som passar bäst för kärleksparet, generationsgänget, soloresenären, barnfamiljen och vännerna. På utsidan (och ibland även på insidan) kan vissa fartyg se identiska ut, men de har förvånansvärt olika fokus, klientel och fördelning mellan nationaliteter. Information som är svår att läsa sig till.

 • Avgörande faktorer för en lyckad kryssning
  En viktig faktor för en lyckad kryssning är klimat och väderlek på destinationerna. Rådfrågar du oss kan vi berätta vilka delar av världen som är bäst vid just den tidpunkten du vill resa. Är spännande utflykter vid stoppen din kopp te, kan vi till exempel berätta vilket rederi som även inkluderar alla utflykter när deras fartyg är i hamn, i priset. Är det den femstjärniga maten du ser mest fram emot? Fråga oss på vilket fartyg du hittar flest Michelin-restauranger.  Du förstår. Vi är gärna din kompass på de sju haven.

 • Samma pris oavsett var och med vem du bokar
  Det är ingen idé att försöka surfa runt halva Internet efter det absolut bästa priset på kryssningen du är intresserad av. Kryssningsbolagen är nämligen konsekventa med sin prissättning. I snitt kostar alla lyxkryssningar från 600 dollar per person och natt och uppåt. Du får samma pris oavsett om du bokar via oss på Travel Beyond eller direkt via rederiets hemsida.

 • Extra förmåner ger din kryssning guldkant
  Den stora fördelen med att boka genom oss är alla extra förmåner du får via Virtuosos kryssningsprogram. Det handlar om onboard credits i form av värdecheckar upp till 200 dollar att spendera på årgångsviner, spa-behandlingar eller liknande. De kan också gälla guidade utflykter i land.

 • Hjälp med allt – stort som smått
  Vi kan även hjälpa dig att sy ihop flygen och boka hotell om du vill inleda eller avsluta med ett par dagar i land. Vi har självklart även hand om all kryssningsdokumentation och ser till att alla dina uppgifter är inskickade till fartyget i god tid. Sammanfattningsvis finns det inte en enda anledning att inte boka din nästa kryssning genom oss på Travel Beyond. Varmt välkommen att kontakta oss för ett skräddarsytt förslag!

Av Marianne Wanneby mw@travelbeyond.se
 • Seychellerna – Fem skäl att resa till paradisöarna i Indiska oceanen

  Ett paradis som saknar motstycke

  Läs mer
 • Exotiska sommarresor

  Tio solsäkra resmål i off season

  Läs mer
 • Världens 10 mest romantiska resmål

  Hit ska ni resa som par

  Läs mer
 • 2023 års största lyxresetrender

  • Marianne Wanneby

  Från hybridresor till transformativa retreater

  Läs mer
Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.