Melodies of the Danube KryssningarAmaMagdalena

1 av 6

Att resa på flodkryssning med AmaWaterways är något alldeles extra. Rederiets fartyg AmaMagna består nästan enbart av sviter med balkong och rymliga badrum klädda i marmor.

Helt nya AmaMagna är Europas största flodkryssningsfartyg med sina 135 meter på längden och 22 meter på bredden. Tack vare sin storlek, till skillnad från rederiets övriga skepp, är sviterna större och det finns fler restauranger och större utbud av fritidsaktiviteter. Ombord gäller lyx och komfort, omhändertagande och exceptionell service. Uppe på översta däck finner du solterass, uppvärmd pool, jacuzzi och löpbana. Ombord finns två restauranger som fokuserar på fine dining och gourmetmåltider av högsta klass. All, inklusive de bästa vinerna och utvalda ölsorter, ingår i kryssningens pris.

Fakta om kryssningen

 • Datum

 • Fartyg

  AmaMagdalena
 • Antal passagerare

  30
 • Restauranger

  2
 • Övrigt på fartyget

  Bar, Fitnesscenter, Spa, Soldäck, Pool.

Daniel Wahlberg

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Rederiet AmaWaterways

En flodkryssning med AmaWaterways är något alldeles extra och kan nog anses som ett av de mest exklusiva rederierna på världens floder. Allt från den exceptionella personalen till det prisbelönta köket. AmaWaterways handlar om mer än destinationerna fartygen besöker - det handlar om resan som helhet, en samling av oförglömliga upplevelser. Här gäller lyx och komfort, omhändertagande och exceptionell service. En flodkryssning genom Europa med AmaWaterways är ett utmärkt sätt att komma omgivningen och destinationer närmare. Att kunna ta del av lokal kultur, mat och sevärdheter vid varje anhalt för att sedan gå tillbaka ombord för nästa spännande stad eller charmiga by. Rederiet har vunnit många priser, bland annat pris för bästa flodkryssningar, bästa kryssningar för aktiva resenärer och sist men inte minst för bästa mat av kryssningssajten Cruise Critic. All mat och dryck ombord ingår, ävenså alla utflykter och cyklar, som du kan använda på egen hand eller i deras guidade cykelturer.


Fartyg

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.