Detta vackra skepp är en klass för sig. AmaDara är rederiet AmaWaterways enda skepp, och det största i sitt slag, som kryssar på Mekongfloden mellan Ho Chi Minh i Vietnam och Siem Reap i Kambodja. Fartyget är designat i en fransk kolonialstil, med snidade möbler i mörka träslag, mörka trägolv, ljusa väggar och skira tyger. Både korridorer och rum har luftkonditionering och alla rum och sviter har dubbla balkonger, där du kan stå och blicka ut över det ständigt föränderliga landskapet. Här finns även fönster från golv till tak och mjuka och breda sängar. AmaDara har liksom flottans övriga fartyg både massagerum, träningsfaciliteter, presentshop, frisörsalong och solterrass. I The Main Mekong Restaurant njuter du av lokala delikatesser och västerländsk mat och på The Chef’s Table serveras du speciella kreationer och avsmakningsmenyer. Ombord på AmaDara blir du servad på bästa sätt av den ytterst professionella personalen. Uppe på soldäck kan du svalka dig i den härligt blå poolen och om kvällarna finner du underhållning i The Saigon Lounge. Vid varje anhalt längs Mekongfloden erbjuds guidade utflykter, som alla ingår i priset.

Fakta destination

 • Passagerare

  124

 • Restauranger

  2

 • På fartyget

  Bar, Butik, Fitnesscenter, Spa, Soldäck, Pool

1 av 7

Erbjudande

 • Bokas senast 31 juli 2024

  • Upp till 850 Euro rabatt per person.
  • Onboard credits på totalt 450 Euro att nyttja ombord.

  Prisex per person från 2 853 Euro med helpension inkl. drycker och underhållning

  Erbjudandet gäller 26 avgångar av "Charms of the Mekong" och "Riches of the Mekong" med avresa under 2025. Det inkluderar även fyra till fem nätters hotellövernattning i land.

Kontaktpersoner

Rederiet AmaWaterways

En flodkryssning med AmaWaterways är något alldeles extra och kan nog anses som ett av de mest exklusiva rederierna på världens floder. Allt från den exceptionella personalen till det prisbelönta köket. AmaWaterways handlar om mer än destinationerna fartygen besöker - det handlar om resan som helhet, en samling av oförglömliga upplevelser. Här gäller lyx och komfort, omhändertagande och exceptionell service. En flodkryssning genom Europa med AmaWaterways är ett utmärkt sätt att komma omgivningen och destinationer närmare. Att kunna ta del av lokal kultur, mat och sevärdheter vid varje anhalt för att sedan gå tillbaka ombord för nästa spännande stad eller charmiga by. Rederiet har vunnit många priser, bland annat pris för bästa flodkryssningar, bästa kryssningar för aktiva resenärer och sist men inte minst för bästa mat av kryssningssajten Cruise Critic. All mat och dryck ombord ingår, ävenså alla utflykter och cyklar, som du kan använda på egen hand eller i deras guidade cykelturer.