Aleenta Resort & Spa ThailandPhuket

1 av 15

Aleenta Resort & Spa grundades av ett lokalt syskonpar som insåg att nästan övergivna Natai Beach i Phang Nga-bukten var en perfekt plats att bygga ett lyxhotell. Hotellet ligger en halvtimmes bilresa norr om Phukets flygplats, vid en 10 kilometer lång drömstrand där jet skis, parasoll och strandförsäljare är bannlysta. Det enda som stör tystanden här är ljudet av vågor som smeker stranden och det högst tillfälliga råmandet från en och annan vattenbuffel. På Aleenta Resort & Spa kan du välja mellan boende i exklusiva sviter och villor. De minsta sviterna är runt 80 kvadratmeter och ligger bakom prunkande växtlighet. Närmast stranden ligger de arkitektoniskt iögonfallande, kubformade och vitkalkade villorna. Många har infällbara fönster från golv till tak som vetter mot privata infinitypooler, tropiska trädgårdar, utomhusduschar och bubbelbad. För stora familjer eller vänner som reser tillsammans finns villor som rymmer upp till fyra sovrum, ett modernt kök i västerländsk stil och ett vardagsrum med högt i tak som vetter mot ett stort soldäck i trä. Den stora poolen säkerställer avskildhet och med några barfotasteg från den når du stranden. Pilates och yoga är melodin för Aleentas egen indiske yogi som går upp med solen för att leda gäster genom solhälsningar, nedåtgående hund eller helt enkelt lugna meditationer på stranden. Spaet vid vattnet rekommenderas starkt för den som vill prova thailändsk massage. När du tröttnar på strandliv lockar dykning, djungelsafari i regnskogen, matlagningskurser, båtutflykter till ikoniska kalkstensöar, lokala marknader och heliga tempel. På Aleenta Resort & Spa behöver du aldrig gå hungrig. Den franske kocken lagar västerländska rätter till perfektion samtidigt som han adderar en personlig touch till inhemska rätter som Pad Thai. Genom att göra en grill av en ihålig kokosnötstam fulländar han dessutom picknicken på stranden.


Preferred Partner

Läs mer om Small Luxury Hotels of the World

Boka din resa genom oss och ta del av förmånerna i Small Hotels of the World lojalitetsprogram. Kontakta oss gärna för mer information. 

Small Luxury Hotels of the World

Hotellfakta

Maria Sandborg Sales Manager

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 15 december 2023

ERBJUDANDE

 • 45% Boka tidigt-rabatt
 • Gratis halvpension 

Erbjudandet gäller när du bokar senast 120 dagar före avresan, dock senast den 15 december.

Prisexempel från 94 800 kr per familj (2 vuxna & 2 barn under 12 år).

I priset ingår sju nätter i Grand Deluxe Pool Villa med halvpension, transfers och flyg. Priset avser perioden 1 mars–16 april 2024. 

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Bästa tid att resa för östkusten är april-september. Bästa tid att resa för västkusten är normalt övriga månader.
 • Flygtid

  10 timmar Direktflyg finns

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.