Det är lätt att bli hemmablind. Att glömma bort att vissa ställen i vårt avlånga land rymmer så mycket skönhet att hälften vore nog. Är inte Österlen, med sina vidsträckta fält, ljusa sandstränder, luftiga bokskogar, äppelodlingar och idylliska fiskebyar en sådan plats? Här, strax utanför Tomelilla, impulsköpte två företagare från Kalifornien, Jamie White och Joakim Silvandersson, ett sagoslott för fem år sedan. Och sedan dess är Kåseholm ett slott där nästan vad som helst kan hända – och händer. Tillsammans med tvåstjärniga Michelinkocken Daniel Berlin, har de skapat en magisk helhetsupplevelse för både stora arrangemang, företagsevent och små, privata middagar för 12 personer med övernattning. De smakfullt inredda slottsrummen, där modern inredningsdesign och slottets högst påtagliga 400-åriga historia möts, den omgivande naturen och de gamla byggnaderna, är med ett ord beskrivet, fantastiskt. På Kåseholms slott finns för övrigt en ofantligt stor skatt nergrävd, spöken och i alla fall helt säkert – Sveriges största kastanj. Att blanda det högtstående med det tillsynes enkla – alltid med kvalitet som adelsmärke, är herrarnas melodi. Genom oss på Travel Beyond bokar du ett paket med matupplevelser, skräddarsydda aktiviteter och boende i sex dubbelrum på slottet. 

1 av 13

Fakta destination

  • Visum

    Inget visum behövs för svenska medborgare

  • Flygtid

    1 timmar Direktflyg finns

  • Klimat

    Året om

  • Just nu  °C

    Dag °C

    Natt °C

Väderkalender

Kontaktpersoner

Fler hotell

Nyhetsbrev

Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.