InterContinental Doha Beach & Spa QatarDoha

1 av 10

InterContinental Doha Beach & Spa är ett av Dohas mest populära hotell, både bland besökare och lokalbor. Läget är idealiskt, intill Dohas längsta privata strand, bara minuter från stadens hjärta. På utsidan påminner hotellet mer om en tropisk strandresort än ett cityhotell. Bara siluetten av skyskrapor avslöjar att du faktiskt befinner dig i en metropol. Som gäst har du tillgång till en mängd aktiviteter inklusive paddling och snorkling. Missa inte The Bay Club som utöver gymmet stoltserar med en 500 meter lång, vit sandstrand, två tennisbanor, två squashbanor, utomhuspool, barnpool, fitnessstudio och en fem meter hög trampolin rätt ut i lagunen. Rummen och sviterna är inredda i europeisk stil, men med en arabisk twist.  Vi rekommenderar dig att välja något av Club-rummen som kommer med spektakulär utsikt, fri frukost, afternoon tea och läskande cocktails. InterContinental Doha Beach & Spa har tio prisbelönta restauranger, lounger och barer. Välj och vraka mellan libanesiskt, tex-mex, grekiskt eller internationellt. Berömda Belgian Café serverar klassiker som ångade musslor, frasiga pommesfrites och belgisk öl. Kanske är det här du vill befinna dig när solen går ner över staden.


Preferred Partner

Forbes Travel Guide

Som kund till Travel Beyond får du speciell VIP-status när du bor på ett hotell som är "Endorsed by Forbes Travel Guide" – vart i världen du än reser.

Läs mer om Forbes Travel Guide

Hotellfakta

 • Antal rum

  375
 • Avstånd till flygplats

  20 minuter från Doha International Airport
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Gym, Restaurang, Pool, Spa, Tennis
 • Lämpar sig väl för

  Familjevänligt , Sol & bad , Storstad .

Fakta destination

 • Visum

  Inget visum krävs för svenska medborgare.
  Läs mer
 • Klimat

  Bästa tid att resa till Qatar är mellan november och april för att njuta av 25–30 grader i luften och skön temperatur i vattnet.
 • Flygtid

  6 timmar Direktflyg finns

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.