Hylandia by Shangri-La KinaYunnan

1 av 13

Yunnan i sydvästra Kina är ett andlöst vackert landskap av snötäckta berg, djupa klyftor, urskogar, vida gräsmarker och bördiga dalar. Den vackra naturen ligger under jordens kanske blåaste himmel. Diqing är en del av den tibetanska prefekturen och staden ser ut att sväva på bergssluttningen ovan en sjö. Nära sevärdheter som Tigersprångs-ravinen, berget Haba och Songzanlin, det största buddhistklostret i Yunnan. Redan när du anländer till Hylandia by Shangri-la får du ett stycke Yunnan-kultur i form av kärnmjölk och valnötter doppade i lokal honung, serverad i Vishetens Rum, biblioteket som används för incheckning. Rum och sviter är rymliga och har utsikt mot de hisnande snötäckta bergen eller trädgården. Arkitektur, stil och inredning är traditionellt tibetansk. I varje rum finns en plats för en teceremoni. Badrummen är modernt bekväma. Shangri-La-sviten är hotellets största och mäter 187 kvadratmeter med stora fönster mot staden, trädgården och bergen.

Hotellets Han Health Club är den första i i Diquing och har ett fullt utrustat gym och jacuzzi. Dessutom finns en varmt tempererad 20-meters inomhuspool. Restaurangerna med Hot Pot i spetsen har menyer utformade från Yunnan och Tibet. Som grillat lamm i tibetansk yoghurt och ugnsbakad bacon virad om kuber av malt ris. Sköljs gärna ned med lokalt kornvin. Eller klassiska cocktails.


Preferred Partner

Shangri-La Group

Boka din resa genom oss och ta del av förmånerna i Shangri-La Groups lojalitetsprogram. Kontakta oss gärna för mer information. 

Läs mer om Shangri-La Group

Hotellfakta

 • Antal rum

  225
 • Avstånd till flygplats

  15 minuters transfer från Shangri-La flygplats
 • Övrigt på hotellet

  Bar, Bibliotek, Gym, Pool, Restaurang, Spa.
 • Lämpar sig väl för

  Natur & Kultur .

Anne Stenskog Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Fakta destination

 • Visum

  Visum krävs för svenska medborgare till Kina.
  Läs mer om Kina
  Inget visum krävs för svenska medborgare som endast reser till Hong Kong.
  Läs mer om Hong Kong
 • Klimat

  Bästa tid att resa är mars-oktober. Varmt under juli-augusti.
 • Flygtid

  19 timmar

Väderkalender

°C Temp just nu

Dag °C Natt °C

Fler hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.