Explora I Kryssningar

1 av 12

Explora I har skapats i samarbete med världens främsta superyacht-designers och är en innovativ kombination av schweizisk precision och modernt europeiskt hantverk. Ombord finns 461 sviter, samtliga med glittrande havsutsikt, fönster från golv till tak och privata terrasser. Minsta sviten är på hela 35 kvadratmeter. Sviten som sticker ut lite extra heter ”Owners Residence” och är avsedd för endast fyra personer på en yta av 280 kvadratmeter. Den kommer med ångbastu, privat butlerservice och en 125 kvadratmeter stor terrass med utomhusjacuzzi. 14 däck ger gott om gemensamma utrymmen inomhus och de generösa utomhusdäcken innehåller bland annat 64 privata cabanas fördelade på tre utomhuspooler. En fjärde pool, med ett infällbart glastak, tillåter relax vid poolen i alla väder. Det mesta ingår i kryssningens pris i samma ögonblick som du kliver ombord, vilket inkluderar allt från välkomstchampagne, fina viner, premiumsprit och gourmetmåltider på sex olika restauranger till underhållning, tillgång till spa och wellnessprogram. Men kanske är det ändå de spännande upplevelserna i land, det du kommer minnas bäst.

Explora I

Camilla Zacharias Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning:  +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Sustainability & Beyond

Hela flottan kommer att vara utrustad med den modernaste miljö- och marintekniken och ha ett modernt selektiva katalysiska reduktionstekniken för att minska utsläppen med 90%.


Rederiet Explora Journeys

Explora Journeys lyxkryssningar inspirerar dig att vidga dina vyer, resa längre bort och upptäcka mer i största bekvämlighet. Den första av sex planerade lyxkryssare, Explora I, kastade loss från Barcelona i juli 2023 och under sitt jungfruår besökte hon totalt 132 hamnar i 40 olika länder. Inklusive två destinationer, Kastellorizo, i Grekland och Saint Pierre, på Martinique, som inga andra kryssningsfartyg har kastat ankar vid tidigare.

Bland de guidade utflykterna hittar du kungliga residens, historiska platser och spännande konst i Nordeuropas storstäder, orörda rev och solkyssta stränder i Karibien samt kristallklara fjordar och majestätiska glaciärer i Arktis. Kryssningarna är i regel sex dygn, men varje rutt har även en 44-dygnsvariant för gäster som vill resa längre.

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.