Upptäck Australien Skräddarsydda rundresor

Upplev Sydney från sjösidan, rid eller cykla bland kängurur och snorkla bland tropiska fiskar på Stora Barriärrevet. Australien - "The land Down Under" - har allt att erbjuda. Upptäck den spännande kontinenten med dess flora och fauna, storstäder och en känd mat- och vinkultur på denna 10-dagars resa. 

 

Australien är kontinenten som de flest svenskar har som högst på sin bucketlist. Inte konstigt - för här finns allt!  Milsvida stränder, ett blomstrande korallrev, ovanliga djurarter, öken och regnskog. Och icke att förglömma - väldigt trevliga invånare. Landet är enkelt att resa i, oavsett om man väljer att flyga runt i landet eller köra på egen hand. 

Denna exklusiva resa innefattar  övernattningar på de bästa hotellen, privata båt- och helikopterturer med de vanligaste guldkornen på denna ockraskimrande kontinent. Resan börjar med ett par spännande dagar där du får uppleva en av världens vackraste städer, Sydney, både till fots och från vattnet. Landmärken som de berömda stränderna, botaniska trädgården och operahuset besöks.

Från Sydney fortsätter så resan ett par timmar inåt land och till Blue Mountains. Avkopplande dagar spenderas här och det finns chans att uppleva det australiensiska djurlivet på närmare håll. Bli inte förvånad om en eller ett par kängurur sällskapar dig vid morgonkaffet.

Ingen resa i Australien är komplett utan att ha sett Stora Barriärrevet i Queensland.  Snorkla eller dyk bland färgglada tropiska fiskar och korallrev. Hyr en segelbåt och segla bland de vackraste öarna i Whitsundays arkipelag. Frossa i fisk och skaldjur som sköljs ner av ett svalkande lokalt vin.  

Dessa tio dagar får dig garanterat att vilja återvända en dag för att uppleva mer av denna stora och omväxlande kontinent!

Fakta destination

1 av 16

Färdplan

 1. Dag 1-3: Sydney

  Starta resan i en av världens vackraste städer - Sydney. Du bor i stadsdelen The Rocks, endast ett par minuter från Sydney Harbour Bridge, Circular Quay och Sydney Opera House.
  En privatguidad stadsrundtur inkluderar de viktigaste sevärdheterna och avslutas med en 3-timmars lunchkryssning i Sydneys berömda hamn.
  En av kvällarna får ni en guidad rundtur av operahuset där ni även äter middag och avslutas med en föreställning.

 2. Dag 4-7: Blue Mountains

  Ni bor mitt i nationalparken Blue Mountains där dagarna fylls med avkoppling, hästridning, mountainbikecykling eller lugnare vandring i de vackra omgivningarna.
  Vistelsen avslutas med en spektakulär helikoptertur över nationalparken tillbaka till Sydney.

 3. Dag 8-11: Stora Barriärrevet

  På ön Hamilton Island finns ett av Australiens finaste hotell - Qualia. Hotellet är en lugn oas på en ö som har allt att erbjuda - från de bästa resturangerna, golf, djuphavsfiske, segling och andra vattensporter till undervattenslivet bland korallerna.
  En heldags båtutflykt till det yttre revet ingår.

Kontaktpersoner

Rekommenderade hotell

Nyhetsbrev

Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.