Upptäck Australien Skräddarsydda rundresor

1 av 17

Upplev Sydney från sjösidan, rid eller cykla bland kängurur och snorkla bland tropiska fiskar på Stora Barriärrevet. Australien - "The land Down Under" - har allt att erbjuda. Upptäck den spännande kontinenten med dess flora och fauna, storstäder och en känd mat- och vinkultur på denna 10-dagars resa. 

 

Australien är kontinenten som de flest svenskar har som högst på sin bucketlist. Inte konstigt - för här finns allt!  Milsvida stränder, ett blomstrande korallrev, ovanliga djurarter, öken och regnskog. Och icke att förglömma - väldigt trevliga invånare. Landet är enkelt att resa i, oavsett om man väljer att flyga runt i landet eller köra på egen hand. 

Denna exklusiva resa innefattar de övernattningar på de bästa hotellen, privata båt- och helikoptereturer med de vanligaste guldkornen på denna ockraskimmrande kontinent. Resan börjar med ett par spännande dagar där du får uppleva en av världens vackraste städer, Sydney, både till fots och från vattnet. Landmärken som de berömda stränderna, botaniska trädgården och operahuset besöks.

Från Sydney fortsätter så resan ett par timmar inåt land och till Blue Mountains. Avkopplande dagar spenderas här och det finns chans att uppleva det australiensiska djurlivet på närmare håll. Bli inte förvånad om en eller ett par kängurur sällskapar dig vid morgonkaffet.

Ingen resa i Australien är komplett utan att ha sett Stora Barriärrevet i Queensland.  Snorkla eller dyk bland färgglada tropiska fiskar och korallrev. Hyr en segelbåt och segla bland de vackraste öarna i Whitsundays arkipelag. Frossa i fisk och skaldjur som sköljs ner av ett svalkande lokalt vin.  

Dessa 10 dagar får dig garanterat att vilja återvända en dag för att uppleva mer av denna stora och omväxlande kontinent!

Fartygsfakta

Camilla Zacharias Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 25 december 2019

ERBJUDANDE

 • 3 nätter i Deluxe rum på The Langham, Sydney.Inklusive frukost, frukt på rummet, värdecheck á 100 AUD att utnyttja i hotellets restaurang eller bar samt uppgradering i mån av plats.
 • 3 nätter i Herigate Villa på Emirates One&Only Wolgan Valley, Blue Mountains. Inklusive alla måltider, drycker, stort urval av aktiviteter samt värdecheck á 400 AUD att utnyttja på hotellet.
 • 4 nätter i Leeward Pavilion på Qualia, Hamilton Island. Inklusive alla måltider, drycker, stort urval av aktiviteter, en flaska champagne som välkomstgåva samt uppgradering i mån av plats.
 • Privatguidad stadsrundtur i Sydney
 • 3-timmars lunchkryssning i Sydney
 • Guidad tur på Sydney Opera House med middag och föreställning
 • Privat 45-minuters helikoptertransfer från Blue Mountains till Sydney
 • Heldagskryssning på Stora Barriärrevet
 • VIP Koala Encounter - möt och klappa koala
 • Internationella och inrikesflyg

Pris från 103 800 kr per person

Erbjudandet gäller under perioderna 15 september-20 december 2019 och 7 januari-31 mars 2020.


Färdplan

 1. Dag 1-3: Sydney

  Starta resan i en av världens vackraste städer - Sydney. Du bor i stadsdelen The Rocks, endast ett par minuter från Sydney Harbour Bridge, Circular Quay och Sydney Opera House.
  En privatguidad stadsrundtur inkluderar de viktigaste sevärdheterna och avslutas med en 3-timmars lunchkryssning i Sydneys berömda hamn.
  En av kvällarna får ni en guidad rundtur av operahuset där ni även äter middag och avslutas med en föreställning.

 2. Dag 4-7: Blue Mountains

  Ni bor mitt i nationalparken Blue Mountains där dagarna fylls med avkoppling, hästridning, mountainbikecykling eller lugnare vandring i de vackra omgivningarna.
  Vistelsen avslutas med en spektakulär helikoptertur över nationalparken tillbaka till Sydney.

 3. Dag 8-11: Stora Barriärrevet

  På ön Hamilton Island finns ett av Australiens finaste hotell - Qualia. Hotellet är en lugn oas på en ö som har allt att erbjuda - från de bästa resturangerna, golf, djuphavsfiske, segling och andra vattensporter till undervattenslivet bland korallerna.
  En heldags båtutflykt till det yttre revet ingår.


Rekommenderade hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.

Kontakta oss

Ring oss

+46 8 54 50 59 50 Prata med en av våra reseexperter.
Öppet mån-tors 09.00–17.30
och fredagar 09.00–17.00.
Jourkontakt vardagar 17.00–08.00, helger dygnet runt. Kostnader kan tillkomma.

Kontakta mig

Maila oss

info@travelbeyond.se