Sagolika Nya Zeeland Skräddarsydda rundresor

1 av 7

Nya Zeeland är känt från sagornas värld och ett drömresmål för många. Under vår 15 dagar långa rundresa får du uppleva det mesta och det bästa med privata guider och utvalt boende av högsta klass. Och ja, det är värt den långa resan.


Under dina fotsulor, på andra sidan av jordklotet, finns ett Undrens land. Det är förvisso ganska litet, har tio gånger fler får än människor och kräver en rekordlång flygresa för att nå. Men från norr till söder är Nya Zeeland fyllt av häpnadsväckande landskap. Glaciärer, djungler, vulkaner och fårhagar. När du kommer hit inser du snabbt att alla dessa scenerier i landets världsarvslistade nationalparker liksom bara väntat på att få gestalta en fantasy-historia som Sagan om Ringen. Landet är på en och samma gång exotiskt och välbekant.

Gör du den långa resan hit bör du förstås vända dig till en förstklassig reseexpert som Travel Beyond för att skräddarsy ditt livs äventyr. Du bör också se till att du har ordentligt med tid på plats. Tid för naturupplevelserna, tid för färder genom landet och för alla aktiviteter och utflykter. Tid för besök i vinregionerna och för att bekanta dig med den maoriska kulturen. Tid för Nya Zeelands alla under.

Låt oss presentera ett förslag på rundresa här:

Reseinformation

Camilla Zacharias Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 30 november 2023

I DENNA RUNDRESA INGÅR FÖLJANDE

 • 2 nätter på The Boatshed på Waiheke Island inklusive frukost, en middag och transport med färja
 • Privat guidad vintur i Waiheke inklusive en 2-rätters lunch
 • 2 nätter på Solitaire Lodge i Rotorua inklusive alla måltider
 • Morgontur till de varma källorna i Tarawera Thermal Springs
 • Vandringstur till Tarawera Falls med stopp för bad
 • 3 nätter på Wharekauhau Country Estate inklusive frukost och middag samt en värdecheck motsvarande 100 USD att utnyttja på hotellet
 • Privat sightseeingtur i Wellington
 • Besök på en klassisk fårfarm
 • Guidad tur till Cape Pallisers sälkoloni, den största på Nya Zeeland
 • Helikoptertransfer från Wharekauhau till Wellington
 • Transport med färja Wellington-Picton
 • 2 nätter på The Marlborough i Blenheim inklusive frukost och middag
 • Privat guidad vintur med cykel
 • 2 nätter på Hapuku Lodge i Kaikoura inklusive frukost och middag
 • Valskådningstur i mindre grupp
 • 2 nätter på Eichardt's Private Hotel inklusive frukost och fri uppgradering i mån av plats vid ankomst
 • Privat guidad sightseeingtur i Queenstown
 • Helikoptertur över Milford Sound
 • Heldag på Shotover River med jetbåttur och forsränning
 • Hyrbil
 • Transfers
 • Internationella och inrikesflyg

Prisexempel från 167 700 kr per person 

Priset är baserat på 4 personer som reser tillsammans under perioden januari-mars 2023. Priset kan variera beroende på tillgänglighet, säsong och antal resenärer. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.


Färdplan

 1. Dag 1-3: Waiheke Island

  Din resa börjar i storstadsmetropolen Auckland på nordön, där vår representant möter upp och skjutsar dig till färjelägret. Ditt första stopp i Nya Zeeland är nämligen öparadiset Waiheke Island som ligger en dryg halvtimme från storstaden. Väl framme väntar tre dagar med guidade vingårdsbesök, naturhajker och avkopplande strandliv vid kritvita stränder. Vi ser också till att du får uppleva den storslagna naturen på hästryggen eller via en hisnande ziplinetur.

 2. Dag 3-5: Rotorua

  Med egen hyrbil tar du dig vidare mot nordöns spektakulära vulkanlandskap och kulturstaden Rotorua där maorikulturen är högst levande. På vägen har du möjlighet att besöka en av inspelningsplatserna för Sagan om Ringen-trilogin eller Waitomos fascinerande lysmaskgrottor. Jordskorpan är så tunn i Rotorua att gejsrar, kokande lera, ångande bäckar och rykande avloppsbrunnar är vardagsmat. Här tillbringar du två oförglömliga dygn bland geotermiska under. Du vandrar, badar i varma källor, njuter av picknickluncher och beundrar vattenfall.

 3. Dag 5-8: Palliser Bay

  Regionen allra längst i söder där Nordön möter Stilla havet kallas för Palliser Bay. Detta dramatiska kustlandskap med sina många fårfarmar, väderbitna fiskebyar och stora sälkolonier kommer säkerligen göra stort intryck på dig. Bor gör du på ultraexklusiva Wharekauhau Country Estate, omgiven av böljande åkrar, gammelskog, brusande floder, lugna sjöar och vilda stränder. Bland aktiviteterna rekommenderar vi gårdssafari med chans att se fårhundar in action, surfing, lerduveskytte, fiske från stranden, sightseeing med helikopter och utflykter till den pittoreska fiskebyn Ngawi.

 4. Dag 8-10: Blenheim

  Blenheim är huvudort i Marlborougdistriket där Nya Zeelands bästa viner tillverkas. Här rullar du fram på två hjul genom en vinfylld väg bland Sauvignon Blanc, Pinot Noir och Chardonnay. Givetvis med guide.

 5. Dag 10-12: Kaikoura

  Två timmars bilresa från Blenheim ligger Kaikoura. Ett kustsamhälle med drygt 2000 invånare, inramat av majestätiska och ofta snötäckta berg. Hit åker du för att njuta av skaldjur i världsklass och för spektakulära möten med däggdjur som späckhuggare, kaskelotvalar, sälar och delfiner.

 6. Dag 12-15: Queenstown

  Med inrikesflyg når du sedan Queenstown, en kompakt liten stad som har högresta berg som fond och ett intensivt nattliv att avrunda dagarna med. Under två fartfyllda dygn kan du varva äventyr som forsränning, bungyjump och skärmflygning med spektakulära helikopterturer över Milfordsundet, glaciärer och frusna sjöar.


Rekommenderade hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.