Det stora Australien-äventyret Skräddarsydda rundresor

Surfvågor, otämjd vildmark och vin. Vår rundresa i Australien med handplockade upplevelser, privata guider och utvalt boende av högsta klass, är perfekt för dig som både är naturälskare och finsmakare. 

Under denna storslagna tvåveckors rundresa får du uppleva det absolut bästa av landet "down under" . Resan är ett förslag framtaget i nära samarbete med våra lokala partners och går att skräddarsy helt efter dina önskemål och din budget. 

En oförglömlig helikoptertur över Great Ocean Road, Philip Islands pingviner, vindistrikten i Barossa Valley, Blue Mountains otämjda vildmark och en eftermiddagstur på egen lustjakt i Sydney är bara några av höjdpunkterna. Kontakta oss för mer information och inspiration! 

Fakta destination

1 av 2

Färdplan

 1. Dag 1–4: Melbourne

  Din resa börjar i Melbourne där vår representant möter dig och skjutsar dig till ett av våra utvalda hotell som är din bas följande tre dygn. En guidad, privat sightseeing på cykel i stadens hippaste kvarter och en oförglömlig helikoptertur över Great Ocean Road är några av höjdpunkterna. Du kommer bland annat att flyga över de tolv apostlarna som står givakt ute i havet och får Gotlands raukar att framstå som pygméer. Innan resan går vidare hinner du också beundra pingvinerna på Philip Island och besöka en fristad för koalabjörnar.

 2. Dag 4-7: Kangaroo Island

  Med inrikesflyg reser du till Kangaroo Island, en av Australiens mest natursköna och orörda platser med helt unik flora och fauna. Här söker kängurur skugga under träden, emuer spatserar efter något att äta, unga pälssälar leker på stranden och koalor tuggar slött på eukalyptusblad i trädkronorna. Du bor tre nätter i en svit med all inclusive på ”Southern Ocean Lodge” som förenar två nationalparker. Under kommande dagar utforskar du denna storslagna ö genom guidade mountainbike-turer, kajakpaddling, kustnära vandringar och spännande utflykter i Flinders Chase National Park.

 3. Dag 7-9: Barossa Valley

  Du flyger vidare till Adelaide. En timme nordost om staden ligger landets mest kända vindistrikt – Barossa Valley. Med privat guide utforskar du denna natursköna, södra del av Australien. Du cyklar genom pittoreska vingårdar på elcykel och gör flera stopp längs vägen för att avnjuta viner, lokalproducerad choklad, ost och fantastisk glass. Bor gör du förslagsvis på ”The Louise”, ett förstklassigt hotell där du bland annat kan äta frukost med kängurur och njuta av ett glas perfekt tempererad glädje på din privata terrass.

 4. Dag 9–12: Blue Mountains

  Nionde dygnet på din resa inleds med inrikesflyg till Sidney. Härifrån reser du med bil till den otämjda vildmarken som kallas Blue Mountains. Enligt många är det här det riktiga Australien med dramatiska vattenfall, enorma stenformationer och tät eukalyptusskog. Här bor du i en egen villa med pool på exklusiva ”Emirates One&Only Wolgan Valley” som är byggt runt ett gammalt hemman från federationstiden. Dagarna tillbringar du med att vandra, rida, cykla mountainbike i den vackra naturen. När mörkret faller lockar stjärnskådning och nattsafari med chans att se kängurur, koalor och pungdjur.

 5. Dag 12–15: Sydney

  Efter en scenisk transfer till Sydney väntar tre dagar i en av världens vackraste städer. Här hinner ni med både en privat surflektion på världskända Bondi Beach och en oförglömlig klättringsupplevelse – Sydney BridgeClimb. Klättringen bjuder på 360-graders hisnande panoramavy över staden. Dagen efter är du fri att nyttja som du vill innan din eftermiddagskryssning med privat guide som utgår från hamnen i Sydney. Från din chartrade lyxjakt kan du beundra operahuset, utforska grottor bara tillgängliga från vattnet och kasta ankar vid hemliga stränder för svalkande dopp.

Kontaktpersoner

Rekommenderade hotell