TCS World Travel - Sydamerika med privatjet Private Jet

Sätt dig till rätta, korka upp champagnen och förbered dig på ditt livs äventyr! Under 16 dagar i ett av flygbolaget TCS World Travel’s lyxiga privatjet betar du åtta av Sydamerikas mest spännande destinationer.

Resan Galapagos, Patagonia & Beyond den 19 oktober till den 3 november 2024 tar dig till orörda stränder, pulserande städer och förtjusande kulturer. Och det görs utan köer, med fast track genom säkerhetskontroller och noll förseningar. Fascineras över de djurrikedomen i Galapagos övärld, upplev Mendozas vackra vindistrikt, Bolivias saltöken, Patagoniens storslagna vyer och Colombias färgstarka huvudstad. 

Uppe bland molnen sitter du bekvämt i ett specialanpassat flygplan av typen Airbus A321. Detta skräddarsydda jet med plats för 52 gäster är marknadens rymligaste och drar 30 procent mindre bränsle än ett Boeing 757. Varje säte är klätt i vitt italienskt skinn och går att fälla bak så att det blir helt plant. Önskas kokosvatten, kaffe, champagne? Eller kanske en kashmirfilt, tofflor och ljudisolerade lurar? Det ordnar den specialtränade personalen. Äventyret innehåller förstklassiga boenden, spännande specialarrangemang och lokala mattraditioner vid varje stopp. Med på resan följer ett expeditionsteam som sköter all logistik och vid varje destination möter du passionerade lokala guider som ser till att din resa blir fullkomlig. Koppla av och utforska världen på ett sätt du aldrig tidigare upplevt. En oförglömlig semesterupplevelse att spendera med din partner eller att ge till dig själv! 

Nyheter 2024/2025

Cultural Encounters | Ancient Crossroads to Asia and the Middle East | Around the World | Best of Africa | Kingdoms and Cultures | A President's Journey by Air, Land and Sea  | Galápagos, Patagonia and Beyond (färdplan nedan) | Wildlife & Natural Wonders of the World | Fabled Temples and Remote Landscapes

Fakta destination

1 av 11

Färdplan

 1. 19 oktober: Miami, USA

  Du kickstartar din rundresa i Sydamerika med en festlig välkomstmiddag på Four Seasons Hotel Miami. Här får du träffa dina medresenärer och hela expeditionsteamet innan du drar dig tillbaka till rummet för en skön natts sömn. Morgonen därpå reser du till Galapagos övärld.

 2. 20–22 oktober: Galapagosöarna, Ecuador

  Med privatjet flyger du till Guayaquil, Ecuador. Därefter går färden vidare med chartrat inrikesflyg till ön Baltra. Under tre dygn seglar, hajkar, cyklar, paddlar och snorklar du i Galapagos spektakulära övärld under ledning av certifierade naturguider. Möt sjölejon, flamingos, havssköldpaddor, mantor, leguaner, blåfotade sulor och färgglada fiskar som aldrig lärt sig frukta människor. En dag har du även möjlighet att träffa några praktexemplar Galapagos en gång i tiden nästan utrotade jättesköldpadda.

 3. 23–25 oktober: Mendoza, Argentina

  Mendoza ligger mycket vackert beläget vid foten av bergskedjan Anderna. Det är Argentinas i särklass viktigaste provins, med ca 80% av landets vinproduktion. Dina dagar här innehåller bland annat lärorika vingårdsbesök med provningar och en matlagningskurs. Du har också chansen att utforska den argentinska landsbygden till häst.

 4. 26–28 oktober: Patagonien, Chile

  Patagonien har i århundraden lockat resenärer med sina storslagna vyer och enorma vidder. Här vilar glittrande insjöar i skuggan av konformade vulkaner och lamadjur strövar mot fonden av Andernas snöklädda berg. Med privatjet flyger du till Punta Arenas och gör sedan en naturskön bilresa till Puerto Natales med stopp för lunch på en traditionell ranch. Du hinner också utforska en av de största och mest imponerande av Chiles nationalparker.

 5. 29–30 oktober: Salar de Uyuni, Bolivia

  Med jeep utforskar du Bolivias saltöken. Den gigantiska, platta och nästan öde ytan för tankarna till ett sciencefictionlandskap, som en stor slätt på månen. Du äter lunch på en konstinstallation, skapad exklusivt för dig och dina medresenärer och middag på en hemlig plats.

 6. 31 oktober–1 november: Bogota, Colombia

  Kolonial arkitektur, banbrytande konst, mode och utsökt mat väntar i Colombias pulserande huvudstad Colombia, belägen på 2500 fot i de spektakulära Anderna. Du hinner med både en tur med linbanan upp till Cerro Monserrate, en sightseeingtur till fots, en privat salsalektion och en kaffeprovning. Detta är ditt sista stopp på resan innan du återvänder till Miami och njuter av en avskedsmiddag med dina nyfunna vänner.

 7. 2 november: Miami, USA

  Du checkar åter in på Four Seasons Hotel Miami och smälter intrycken under ett dygn innan återresan till Sverige eller nya äventyr.

Kontaktpersoner