Safrans du Monde Private Jet

Om du vill uppleva det bästa av vår planet utan att behöva lyfta ett finger så är Safrans du Monde ett namn du ska lägga på minnet. Den franska privatjet-arrangörens exklusiva resor med privatjet som utgår från Paris tar med dig till platser som Påskön, Franska Polynesien, Sydney, Hanoi, Angkor Wat och Petra.  

Ombord på Safrans du Mondes lyxiga privatplan av typen Airbus A321neo-jet är allt designat för att du ska få en så angenäm flygupplevelse som möjligt. Planet är utrustat med 76 bekväma platser som kan fällas till helt liggande position och när du väl är i luften har du tillgång till ett toppmodernt underhållningssystem samt obegränsad wifi. Champagnen flödar. Aptitretare serveras på en vit duk på klassiskt franskt vis och specialmenyer med handplockade viner avnjuts. Vid stoppen väntar mystiska städer, oförglömliga möten, galakvällar och extraordinära upplevelser. Naturligtvis är allt inkluderat i priset: boende på femstjärniga hotell, helpension med drycker, utflykter, privata shower, fast track-tillgång till privatplanet och många härliga överraskningar. Varje grupp består av max 25 resenärer som guidas av lokala experter på varje resmål.

Consierge-teamet tillgodoser gärna särskilda önskemål, som en utflykt i luftballong, en helikopterflygning eller en privat middag med levande ljus under stjärnorna. Och om du redan har besökt någon av destinationerna under resan, finns det alltid ett alternativt program för dig.

Fakta destination

1 av 6

Kontaktpersoner