Four Seasons Private Jet Private Jet

1 av 12

Välkommen till ditt luftburna lyxhotell! Med Four Seasons private jet flyger du från en spännande destination till en annan.

Under resan är åtföljd av ett specialistteam som ser till att fullända ditt livs stora jordenrunt resa. Med Four Seasons private jet upplever du passionerad och genuin service från en specialtränad stab – både i luften och på marken. Ingen detalj går obemärkt förbi – allt från att ordna med visum och boka bord på gourmetrestauranger, till att förbereda ditt morgonkaffe till total perfektion. Det enda du behöver tänka på är att luta dig tillbaka i det bekväma skinnsätet, koppla av och njuta. Four Seasons toppmoderna flygplan är skräddarsydda för att falla den kräsne resenären i smaken. Ombord finns en mängd bekvämligheter och den höga komforten samt designen är densamma som går att finna på hotellkedjans exklusiva hotell. 2021 lanseras en ny privatjet, en Airbus S321LR och precis som dess föregångare flyger detta plan sina passagerare till spännande destinationer och olika hotell inom Four Seasons-kedjan. Inredningen ombord går i jordnära toner på säten, golv och kuddar. Bekvämlighetens fokus ligger på ett gemensamt loungeområde och ottomaner vid varje säte. Four Seasons hanterar logistik vid varje resa och destination och sätter en ära i att finna unika och lokala samarbetspartners. Detta innebär unika kulturella och kulinariska upplevelser vid varje stopp.


Preferred Partner

Four Seasons Hotels & Resorts

Boka din resa genom oss och ta del av förmånerna i Four Seasons Preferred Partner lojalitetsprogram. Kontakta oss gärna för mer information. 

Läs mer om Four Seasons Preferred Partner

Reseinformation

Camilla Zacharias Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning:  +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se
Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.