Four Seasons Private Jet Private Jet

1 av 12

Välkommen till ditt luftburna lyxhotell! Med Four Seasons private jet flyger du från en spännande destination till en annan.

Med Four Seasons private jet upplever du passionerad och genuin service levererad av en specialtränad stab – både i luften och på marken. Ingen detalj går obemärkt förbi – allt från att ordna med visum och boka bord på gourmetrestauranger, till att förbereda ditt morgonkaffe till total perfektion. Det enda du behöver tänka på är att luta dig tillbaka i det bekväma skinnsätet, koppla av och njuta uppe bland molnen. 2021 lanserades en ny privatjet, en Airbus S321LR och precis som dess föregångare flyger detta plan sina passagerare till spännande destinationer och olika hotell inom Four Seasons-kedjan. Inredningen ombord går i jordnära toner på säten, golv och kuddar. Det finns ett gemensamt loungeområde och ottomaner vid varje säte. Four Seasons hanterar logistik vid varje destination och bjuder deltagarna på unika kulturella och kulinariska upplevelser vid varje stopp.

Under Uncharted Discovery, 30 november–20 december 2023 upplever du sju fängslande destinationer under 21 oförglömliga dagar. Fascineras över världens mest avlägsna och isolerade kontinent Antarktis. Fördjupa dig i inkafolkets hemligheter i Machu Picchu. Lär dig dansa argentinsk tango i Buenos Aires eller beundra världens största vattenfall Iguazu. Besök konstgallerier i Bogota och snorkla på Bahamas


Preferred Partner

Four Seasons Hotels & Resorts

Boka din resa genom oss och ta del av förmånerna i Four Seasons Preferred Partner lojalitetsprogram. Kontakta oss gärna för mer information. 

Läs mer om Four Seasons Preferred Partner

Reseinformation

Maria Sandborg Sales Manager

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Färdplan

 1. Dag 1–2: New Orleans, USA

  Din resa inleds med en välkomstmiddag på Four Seasons nyöppnade stolthet intill Mississippi-floden. Landar du på förmiddagen tar Four Seasons guide med dig på en sightseeingtur i staden känd för sin livliga jazzscen, sitt kryddstarka kreolska kök och sina färgsprakande festivaler.

 2. Dag 2–4: Costa Rica

  Första stoppet efter USA är de gyllene stränder och det tropiska djungelparadis som kallas Costa Rica. Här kan du ägna dig åt yoga, strandliv och lyxiga spabehandlingar eller mer actionfyllda äventyr. Glid över djungeltopparna längs en zipline-bana i sann Superman-stil, beundra stjärnhimlen genom ett teleskop i världsklass med en cocktail i handen och en astronaut bredvid dig, eller prova latinamerikansk choklad och rom.

 3. Dag 5–8: Machu Picchu, Peru

  Från Costa Rica reser du vidare till Cusco och inkafolkets heliga dal. Där har du chansen att utforska ett av världens sju nya underverk – Machu Picchu med privatchartrat tåg. Bland utflykterna hittar du ett besök i den charmiga staden Chinchero där du kan strosa på den lokala marknaden och träffa en andinsk vävmästare, en tripp till Maras världskända saltdammar och en guidad tur till Cuscos arkeologiska ruiner. Du bor på en lyxig boutiquelodge omgiven av Andernas mäktiga berg.

 4. Dag 8–11: Buenos Aires, Chile

  Bland upplevelserna i Buenos Aires finns en heldagstur till de mäktiga Iguazúfallen, ett av naturens mest magnifika spektakel, en bakom kulisserna-upplevelse i Colóns operahus, en barbeque-lunch på en traditionell ranch och en oförglömlig galamiddag med chans att lära dig dansa argentinsk tango.

 5. Dag 11–16: Antarktis

  Du reser med privatjet till Chile och bor en natt i Punta Arenas. Nästa dag, när vädret är som bäst, flyger du till King George Island och går ombord på ett luxuöst polarfartyg för en oförglömlig expedition på den sjunde kontinenten. Alla utflykter på Antarktis är väderberoende, men bland alternativen finns vandrings-, paddlings- och zodiacupplevelser bland valar, sälar, pingviner och mäktiga isberg. Du bor i svit med havsutsikt och privat terrass.

 6. Dag 16–19 Bogotá

  I Colombias färgstarka huvudstad besöker du ett privat hem för en intim kulinarisk upplevelser med en av stadens bästa kockar. Du har också möjlighet att utforska Bogotás konstscen tillsammans med en lokal konstnär, uppleva en privatkonsert med Bogotás Filharmoniker eller gå på upptäcktsfärd på en lokal matmarknad med en av Four Season's kockar som ciceron.

 7. Dag 19–21 Bahamas

  Four Seasons legendariska gömställe på Bahamas är sista stoppet på din resa. Här kan du smälta intrycken i en paradisisk miljö, spela golf, njuta av spa-upplevelser, strandliv och äta fantastiskt god mat.

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.