8 goda skäl att resa med oss

Personlig reseplanering

Varför lägga tid på att boka allting själv när du kan överlåta detta till ett proffs? Tillsammans med din personliga reseplanerare jämför vi olika alternativ och priser, därefter skräddarsyr vi din resa helt efter dina önskemål. Som kund hos oss har du alltid löpande kontakt med din personliga reseplanerare före, under och efter din resa. Stort som smått, vi tar hand om alla detaljer.

Inspiration

Behöver du råd och inspiration från en professionell resebyrå? Travel Beyonds dynamiska team är alla passionerade resenärer som gärna förmedlar sina reseupplevelser och erfarenheter till dig. Vi besöker regelbundet våra resmål, därför är våra hotell, resorts, lodger och camper väl utvalda och alltid kvalitetssäkrade. Besök oss på vårt kontor i centrala Stockholm för inspirerande diskussioner!

Kunskap och erfarenhet

Vår kunskap och erfarenhet är branschunik. Vi har sett det mesta i världen. Med den kunskapen kan vi som resebyrå erbjuda dig upplevelser du inte ens funderat på, och skapa ett researrangemang som överträffar dina drömmar. Drömmar du inte ens visste att du hade…

Mervärde

Är du ute efter det lilla extra? Med oss blir du aldrig en gäst i mängden. Travel Beyond är en resebyrå som har exklusiva partnerskap med flera hotellkedjor vilket ger dig uppgradering vid mån av plats, frukost och många andra mervärden. Exempelvis Four Seasons Hotels and Resorts, Mandarin Oriental Hotel Group, Belmond, Starwood Hotels & Resorts och Rosewood Hotels & Resorts.

Concierge

Boka restauranger, teater, spa? Inga problem! Vår conciergeservice ger dig alltid de senaste insidertipsen och hjälper dig att boka det bästa på just ditt resmål. Givetvis helt utan kostnad.

Service under resan

Om något oförutsett skulle inträffa kan du under resans gång nå din personliga reseplanerare på resebyrån för frågor, support och service. 

Trygghet

Väder och vind kan få oanade konsekvenser. Bokar du flyg och hotell tillsammans skyddas du av paketreselagen då Travel Beyond har ställt resegarantier till Kammarkollegiet.

Uppföljning

Vår önskan är att få ett långvarigt förtroende och möjlighet till att skapa minnesrika resor många år framöver. Därför är vi som resebyrå måna om att ta del av dina reseupplevelser efter hemkomsten.