SeaDream I Kryssningar

1 av 11

Rederiet SeaDream Yacht Clubs två skepp SeaDream I och SeaDream II brukar kallas för de bästa boutique-fartygen i världen.  Här finner du en avslappnad och personlig atmosfär som är uppenbar från den sekund kaptenen välkomnar dig ombord. SeaDream I och SeaDream II är två identiska systerfartyg som påminner mer om stora och lyxiga privata yachter än kryssningsfartyg. Trots att fartygen är mindre finns matsal, salong, pianobar och bibliotek samt utomhusrestaurang, däckbar och swimmingpool. De drygt 100 passagerarna passas upp av en nästan lika stor besättning. Nästan allt är inkluderat i priset: utsökta måltider, champagne, väl utvalda viner och drinkar. Till och med dricks till den ytterst serviceinriktade personalen ingår. Ett nytt spännande resmål väntar varje dag utan att du behöver flytta själv. Fartygen kryssar i Medelhavet under sommaren och i Västindien under vintern och kryssningarna är mellan 5 och 14 dagar långa. Seadreams båda fartyg kryssar till mindre och mer intima hamnar och ofta med övernattning för att passagerarna ges möjlighet att uppleva nattlivet på varje destination. Självklart finns en spaavdelning ombord på både SeaDream I och SeaDream II och för den fartfyllde resenären erbjuds vattensporter direkt i anslutning till fartygen. Du kan även utföra daglig morgonyoga uppe på däck, svalka dig i saltvattenpoolen eller utmana någon på golf i skeppets golfsimulator.

SeaDream I

Camilla Zacharias Senior Travel Consultant

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning:  +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Erbjudande

Bokas senast 14 oktober 2022

ERBJUDADE KARIBIENKRYSSNING

  • En spacheck á 200 USD vid bokning av Karibienkryssning

Prisexempel från 38 300 kr per person.

I priset ingår en 7-dagars kryssning i Yacht Club Stateroom med all-inclusive, hamnavgifter och dricks till besättningen. Priset avser utvalda kryssningar i december. Flyg tillkommer.

Erbjudandet gäller vid bokning senast 14 oktober 2022.


Rederiet SeaDream Yacht Club

Ibland är resan målet heter det ju och det gamla talesättet har nog aldrig varit mer sant än på SeaDream Yacht Club. Här överträffar själva fartyget resans alla destinationer. Och då talar vi inte om vilka resmål som helst. De tre lustjakterna kryssar runt bland fantastiskt vackra fiskehamnar i Medelhavet och exotiska öar i Karibien. Mer som stora yachter än kryssningsfartyg kan de lägga till i hamnar som större båtar inte kan besöka. Ombord på SeaDream ingår allt, d.v.s alla gourmetmåltider, drycker (viner, champagne och drinkar), vattensporter, hamnavgifter och dricks. Atmosfären ombord är sofistikerad men avslappnad. Här råder inga klockor, köer eller några måsten. Ett perfekt val för de som söker stor avkoppling i en miljö där hög service råder! 


Fartyg

  • Erbjudande

    SeaDream II

    SeaDream Yacht Club

    Läs mer om fartyget
Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.