Antarktis & Patagonien KryssningarSeabourn Quest

1 av 5

En expeditionskryssning som tar er från Patagoniens magiska landskap till ett oförglömligt Antarktisäventyr. 

Under 21 dagar får vi uppleva Chiles sjöar, vulkaner, fjordar och glaciärer i Patagonien. Resan startar i Santiago och tar oss längs Chiles kust. Vi får uppleva fantastiska landskap och pittoreska byar innan vi når Ushuaia i Argentina, porten till jordens mest isolerade och avlägsna kontinent - Antarktis. Efter 2 dagar till sjös når vi Antaktis istäckta landskap. Under 6 dagar utforska vi det magiska landskapet som sägs hysa mer djurliv per kvadratmeter än någon annan plats på jorden. Vi möter pingviner, elefantsälar och valar. Garanterat en oförglömlig upplevelse! Resan avslutas i Buenos Aires, Argentina. 

Visst är vi på expedition men livet ombord är en 5-stjärning upplevelse. Du bor i en härlig svit och njuter av god mat och exceptionell service på fartyget som kallats en "game-changer" för kryssningsvärlden. 

 


Preferred Partner

Virtuoso

Följande ingår i Virtuosos program:

 • Specialpriser
 • Uppgradering i mån av plats
 • Daglig frukost för två
 • VIP välkomnande
 • Tidig incheckning och sen utcheckning i mån av plats

Läs mer om Virtuoso

Fakta om kryssningen

 • Datum

 • Antal passagerare

  458
 • Restauranger

  4
 • Övrigt på fartyget

  Bar, Butik, Fitnesscenter, Nattklubb, Pool, Spa

Daniel Wahlberg

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Färdplan

 1. Dag 1: San Antonio (Santiago), Chile

 2. Dag 2-6: Kryssning längs Chiles kust

 3. Dag 7: Ushuaia, Argentina

 4. Dag 8-9: Dagar till havs

 5. Dag 10-17: Antarktis

 6. Dag 18-19: Dagar till havs

 7. Dag 20: Montevideo, Uruguay

 8. Dag 21: Buenos Aires, Argentina


Rederiet Seabourn

Seabourns fartyg är något mindre i storlek än traditionella kryssningsfartyg och påminner om stora privata yachter. Besättningen är nästan lika stor till antal som antalet passagerare. Sviterna är utrustade med alla tänkbara bekvämligheter och nästan allting ingår i priset – gourmetmåltider, viner, champagne, drinkar, underhållning och dricks till den ytterst professionella personalen. Fartygens storlek gör det möjligt att besöka små ofta pittoreska hamnar som de större fartygen inte kan nå. Stämningen ombord är elegant och intim. Några kvällar i veckan klär passagerarna upp sig i smoking. De övriga kvällarna råder informell klädstil, men de flesta väljer ändå att byta om till något festligt inför middagen. När du kryssar med Seabourn väljer du själv var och när du önskar inta de delikata gourmetmåltiderna. Trots att fartygen inte är stora finns många olika restauranger att välja mellan, var och en med sin egen atmosfär och meny. Ombord på fartygen finns gym, spa, swimmingpool och i aktern kan man fälla ut en marina för bad och vattensporter. På kvällstid finns pianobar, casino, dans till orkester och underhållning med förstklassiga artister.


Fartyg

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.