Thailand, Kambodja & Vietnam KryssningarSeabourn Ovation

1 av 4

Under 14 dagar utforskar vi gyllene tempel och gömda guldkorn i Thailand, Kambodja och Vietnam.

Resan startar i ultramoderna Singapore och tar oss vidare till den spännande mixen av kaos och lugn i Bangkok. Vi får uppleva det orörda paradiset Koh Kood där vi njuter av vit sand och vajande palmer. Resan går vidare till Kambodja och landets enda internationella hamn i Sihanoukville. Därefter fortsätter vi till Vietnam och spenderar ett par dagar i Ho Chi Minh City - en otroligt spännande upplevelse. Vistelsen i Vietnamn forsätter till Da Nang där det bland annat finns möjlighet att besöka den pittoreska världsarvsstaden Hoi An. Vi kommer till Halong Bay med sina karaktäristiska klippformationer. Resan avslutas i en av världens mest exotiska och spännande städer - Hong Kong. 

Seabourn Ovation är ett imponerande kryssningsfartyg och att resa med det här fartyget är verkligen en fantastisk upplevelse. Så luta dig tillbaka och njut av en kryssningsupplevelse som innehåller alla tänkbara bekvämligheter. 

 


Preferred Partner

Virtuoso

Följande ingår i Virtuosos program:

 • Specialpriser
 • Uppgradering i mån av plats
 • Daglig frukost för två
 • VIP välkomnande
 • Tidig incheckning och sen utcheckning i mån av plats

Läs mer om Virtuoso

Fakta om kryssningen

 • Datum

 • Antal passagerare

  604
 • Restauranger

  5
 • Övrigt på fartyget

  Bar, Fitnesscenter, Nattklubb, Pool, Spa
 • Lämpar sig väl för

  Romantik & bröllopsresa.

Daniel Wahlberg

Kontakta mig för mer information, konsultation & bokning: +46 8 54 50 59 50, eller info@travelbeyond.se

Färdplan

 1. Dag 1: Singapore

 2. Dag 2: Dag till havs

 3. Dag 3: Bangkok

 4. Dag 4: Koh Kood

 5. Dag 5: Sihanoukville

 6. Dag 6: Dag till havs

 7. Dag 7-8: Ho Chi Minh City

 8. Dag 9: Dag till havs

 9. Dag 10: Da Nang

 10. Dag 11: Dag till havs

 11. Dag 12: Halong Bay

 12. Dag 13: Dag till havs

 13. Dag 14: Hong Kong


Rederiet Seabourn

Seabourns fartyg är något mindre i storlek än traditionella kryssningsfartyg och påminner om stora privata yachter. Besättningen är nästan lika stor till antal som antalet passagerare. Sviterna är utrustade med alla tänkbara bekvämligheter och nästan allting ingår i priset – gourmetmåltider, viner, champagne, drinkar, underhållning och dricks till den ytterst professionella personalen. Fartygens storlek gör det möjligt att besöka små ofta pittoreska hamnar som de större fartygen inte kan nå. Stämningen ombord är elegant och intim. Några kvällar i veckan klär passagerarna upp sig i smoking. De övriga kvällarna råder informell klädstil, men de flesta väljer ändå att byta om till något festligt inför middagen. När du kryssar med Seabourn väljer du själv var och när du önskar inta de delikata gourmetmåltiderna. Trots att fartygen inte är stora finns många olika restauranger att välja mellan, var och en med sin egen atmosfär och meny. Ombord på fartygen finns gym, spa, swimmingpool och i aktern kan man fälla ut en marina för bad och vattensporter. På kvällstid finns pianobar, casino, dans till orkester och underhållning med förstklassiga artister.


Fartyg

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.