Instagramtävling

Tävla & Vinn 5000 kr med ert rörliga material från Maldiverna


Sprid lite sol, värme och semesterkänsla under resan till Maldiverna och ta samtidigt chansen att vinna 5000 kr. Det enda ni behöver göra är att skapa en enkel film med era bästa Maldiverna-ögonblick och tagga filmen med #travelbeyondse på Instagram. Efter tävlingsperioden utser vår jury en vinnare som bäst tolkat/fångat Maldivernakänslan, och som kammar hem förstapriset.

Tävlingsregler och villkor
Tävlingen pågår till den 7 mars och vinnarna publiceras på vårt Instagramkonto senast den 31 mars. Vinnaren, som kontaktas via direktmeddelande på Instagram, utses av en jury bestående av medarbetare på Travel Beyond. Beslutet kan ej överklagas. Vinsten, 5000 SEK, krediteras från den resebokning som tävlingsdeltagaren tillhör.

Genom att du laddar upp din film och taggar den med #travelbeyondse godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor och att Travel Beyond får använda din film i marknadsföringssyfte. Du intygar samtidigt att du själv, eller någon i ditt resesällskap, har gjort filmen.

Travel Beyond förbehåller sig rätten att ta bort filmer som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande. Varje tävlingsdeltagare får delta med upp till tre filmer. Travel Beyond står bakom tävlingen, som varken är sponsrad, administrerad av eller knuten till Instagram.