NYHET! Travel Beyond – Endorsed by Forbes Travel Guide

1 av 2

Vi på Travel Beyond är stolta över att vara en av de första resebyråerna i världen som förespråkas av prestigefulla Forbes Travel Guide. Det ger oss möjlighet att öka vår kunskap och vårt kontaktnät ytterligare, vilket givetvis kommer dig som kund till gagn. 

Forbes Travel Guide uppmärksammar Travel Beyond för vårt ledarskap i resebranschen och vårt engagemang för att lyfta mervärdet som en reserådgivare tillför.

Vi ser värdet av att samarbeta med en pålitlig källa och objektiv partner som stöttar de hotell som har fått Forbes Travel Guides stjärnbetyg”, säger Richard Lebowitz, Senior Vice President, Travel Industry Outreach.

Forbes Travel Guide (”FTG”) är världens enda oberoende globala klassificeringssystem för lyxhotell, restauranger, span och kryssningar. De anonyma inspektörernas bedömning sker utifrån hundratals olika parametrar med fokus på exceptionell service. Det enda sättet att få ett femstjärnigt, fyrstjärnigt eller rekommenderat betyg är genom FTG:s oberoende inspektionsprocess.