Beyond Private Maldiverna Skräddarsydda rundresor

1 av 12

Sugen på isolerad lyx i paradisisk miljö tillsammans med nära och kära? Perfekt. Med vårt unika researrangemang Beyond Private flyger du nonstop Stockholm–Maldiverna med prisbelönta Qatar Airways sportlovet 2022 och bor på något av våra 30 handplockade hotell. 

Alla som har barn vet att obekväma flygtider, mellanlandningar och en lång flygresa på ett trångt plan kan vara en mardröm. Reser du med oss till Maldiverna på sportlovet 2022 så är även flygupplevelsen femstjärnig. Vi har hyrt ett av Qatars bekväma reguljärflygplan exklusivt för den här resan och har sett till att flygtiderna är bekväma och mellanlandningarna icke-existerande så att ni maximerar tiden i paradiset.

Ni får nio nätter på Maldiverna med gott om tid att rå om varandra och njuta. Välj mellan ett 30-tal hotell; från barfotalyx i form av familjeoaser med privata pooler, vattenrutschkanor och generös All Inclusive till vuxenhotell med personliga butlers och gudomliga spabehandlingar. För att göra det lättare för dig att hitta rätt boende har vi klassificerat majoriteten av hotellen nedan.

Preliminära flygtider
Torsdag 24/2 Stockholm/Arlanda–Male
Avresa: klockan 18:50 | Ankomst: klockan 08:00 +1
Söndag 6/3 Male–Stockholm/Arlanda
Hemresa: klockan 12:00 | Ankomst: klockan 16:50
Flygtid: ca 9 h

Inresekrav för Maldiverna
För att resa till Maldiverna krävs för närvarande ett negativt PCR-test som inte är äldre än 96 timmar före avgång.


FEM BOENDEKATEGORIER 

Prisvärd All Inclusive $
Här listar vi fyra av Maldivernas All Inclusive-resorts där du inte behöver signera ett enda kvitto under semestern. Det mesta ingår! Plånboken kan du lämna hemma.

HOTELL: Atmosphere Kanifushi, Constance Moofushi Resort, Oblu Helengeli, Heritance Aarah och VARU by Atmosphere.

Pris från 184 000 kr/familj på 2 vuxna & 2 barn under 12 år  (Prisexemplet avser VARU by Atmosphere)


All Inclusive Deluxe $$$$
Dessa resorts kommer med en mycket generös All Inclusive. Eller vad sägs om gourmetmiddagar, fine dining-upplevelser, exklusiv champagne, upp till 100 viner, gudomliga spakurer, båtutflykter och barnklubb i världsklass?

HOTELL: OZEN Life Maadhoo och OZEN Reserve Bolifushi. 

Pris från 296 000 kr/familj på 2 vuxna & 2 barn under 12 år (Prisexemplet avser OZEN Reserve Bolifushi)


Deluxe $$$
Som paradiset borde vara. Varje villa är ett eget slott, antingen på pålar över vattnet eller i den frodiga grönskan precis på stranden.

HOTELL: COMO Maalifushi, Conrad Maldives Rangali Island, Finolhu, Hurawalhi Island Resort,  Niyama Private Islands, Six Senses Laamu, Huvafen Fushi och Vakkaru.

Pris från 153 500/familj med frukost och från  176 500 kr/familj med all-inclusive för 2 vuxna & 2 barn under 12 år (Prisexemplet avser Finolhu)


Premium $$$$
I premiumkategorin välkomnas du till en hel värld av lyx. Tänk spatiösa villor, privata butlers, förstklassig service, spabehandlingar och världens bästa kockar.

HOTELL: Anantara Kihavah Villas, Gili Lankanfushi,  One&Only Reethi Rah, Soneva Fushi , The Ritz-Carlton Maldives, Patina Maldives och Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi.

Pris från 250 400 kr/familj på 2 vuxna & 2 barn under 12 år (Prisexemplet avser Anantara Kihavah Villas)


Ultra-luxe $$$$$
För dig där endast det bästa av det bästa är gott nog. Titta närmare på Maldivernas sju mest exklusiva resorts och var beredd på att du aldrig vill semestra någon annanstans.

HOTELL: Cheval Blanc Randheli, Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru, Joali, Soneva Jani, The Nautilus  och Velaa Private Island.

Pris från 445 100 kr/familj på 2 vuxna & 2 barn under 12 år (Prisexemlpet avser The Nautilus)

Reseinformation

  • Datum

Sustainability & Beyond

Vi klimatkompenserar flygresan!


Rekommenderade hotell

Nyhetsbrev
Ta del av våra erbjudanden, inbjudningar och reseinspiration via e-post och/eller telefon.